Stiri cariera

Caut Angajator
Bine ai venit la Finance Boot Camp!

Afla totul despre cum a descurs editia Finance Boot Camp 2018!

Experiment finlandez: aduce un salariu de baza fericirea?

Bilantul unui studiu finlandez: cine primeste un venit de baza neconditionat este mai sanatos si mai putin stresat. Dar metoda nu schimba nimic la nivelul cautarilor de joburi pe piata muncii.

Kaufland „Angajator de Top” in Romania pentru al patrulea an consecutiv si, pentru prima data, „Angajator de Top” in Europa

Kaufland Romania, lider pe piata de retail, obtine pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru prima data, titlul de „Angajator de Top” in Europa.

CrowdStrike enters the Romanian market – join them in fighting cybercrime!

CrowdStrike, the cybersecurity leader, specializing in endpoint protection and threat intelligence is opening a new Development Center in Romania.

Zile Libere 2019 – cum arata calendarul sarbatorilor legale?

Cate zile libere vor fi in 2019, cand e pastele si cum arata calendarul sarbatorilor legale in 2019?

Sustainalytics cumpara GES International. Care sunt planurile pentru 2019?

Sustainalytics, cel mai mare angajator in domeniul economiei sustenabile din Romania si lider global in consultanta si cercetare pentru sustenabilitate a anuntat cumpararea GES International, furnizor de servicii de engagement, monitorizare si voting dedicate investitorilor.

7 abilitati esentiale pt o cariera in Finante-Contabilitate in 2019 - seminar online gratuit

Afla de la un manager de top din UK ce schimbari vor fi in 2019 si ce poti sa faci pt a fii competitiv.

CrowdStrike enters the Romanian market – join them in fighting cybercrime!

CrowdStrike, an AI-powered cybersecurity leader, specializing in endpoint protection and threat intelligence is opening a new Development Center in Romania.

Accenture extinde versiunea tutorialului de programare din cadrul Hour of Code 2018 la 15 limbi straine pentru a aduce programarea mai aproape de elevii din toata lumea

Pentru al patrulea an consecutiv, Accenture se alatura echipei Code.org pentru a sustine participarea la Hour of Code, o initiativa educationala globala care ajunge la peste 100 milioane de elevi, oferindu-le o ora de introducere in programare si informatica.