Logiscool isi deschide portile pentru copii si adolescenti

Incepe noul an scolar intr-un mediu adaptat noilor nevoi digitale. Logiscool Romania este scoala de programare destinata copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani. Noua generatie pasionata de programare are ocazia de a descoperi lumea digitala in cel mai mic detaliu, prin intermediul cursurilor de programare, robotica si editare foto-video.

Noutati

In plus, de anul acesta tinerii vor avea oportunitatea sa interactioneze cu noi cursuri precum, Digital Dicovery si Python. Prin Digital Discovery, Logiscool pregateste juniorii catre o alfabetizare digitala, instruire absoluta utila in zilele noastre in special pentru copii. In ceea ce priveste cursul Python, acesta este destinat tinerilor care au deja experienta in programare, fiind un curs avansat care se concretizeaza cu certificarea programului adus in discutie.

Despre inscriere

De pe data de 13 septembrie peste 10.000 de elevi sunt asteptati sa devina membrii de elita in programare in cadrul Logiscool Romania. Numarul cursantilor in anul scolar care urmeaza a crescut cu 30% fata de anul trecut. Insa nu iti face griji, timpul nu a trecut, inscrierile se pot face pana pe data de 15 octombrie.

In situatia in care nu esti sigur ca iti doresti sa iei tu sau copilul tau parte la Logiscool Romania, poti beneficia pana pe 10 octombrie de sesiuni demonstrative care sunt gratuite. Cei care vor fi convinsi de scoala de programare se pot inscrie pentru a participa din luna septembrie la cursuri de 90 de minute, o singura data pe saptamana pe toata perioada anului scolar.

La Logiscool Romania, ne-am propus sa facem alfabetizarea digitala cat mai accesibila si sa pregatim tinerii de azi pentru viitor. In aceasta directie, stam în contact cu elevii nostri si cu parintii acestora, pentru a le afla nevoile si pentru a ne adapta corespunzator. Astfel, am inclus in programa cursuri care ii ajuta pe cursanti sa dezvolte o prezenta constienta in online, dar si cursuri prin care ei sa aprofundeze anumite limbaje de programare. In plus, am observat preocuparea companiilor de a avea profesionisti care sa aiba si alte abilitati pe langa cele tehnice, motiv pentru care includem in programele noastre evenimente de dezvoltare de soft skills si parteneriate cu alte companii din aceasta zona”, a declarat Indira Abdulvoap, General Manager
Logiscool România.

Desfasurarea activitatii

De asemenea, Logiscool isi doreste ca in anul acesta curriculumul sa fie dus la capat atat in mod fizic, cat si online. Prin urmare, daca se doreste prezenta fizica la cursurile de programare, sediul Logiscool Romania te asteapta. In functie de preferinte, scoala de programare pune la dispozitie optiunile mentionate anterior.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI