300 de tineri din Generatia Z s-au bucurat de experienta NextGen Academy oferita de BCR


 

Am finalizat cu succes prima editie de NextGen Academy cu sustinerea partenerului nostru - Banca Comerciala Romana (BCR).

BCR, membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, ce ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri.

NextGen Academy este despre atingerea potentialului, depre cultivarea si dezvoltarea unor abilitati si competente indispensabile in aceasta perioada, dar si despre a crea o punte de legatura online intre candidatii in cautarea primului job si marii angajatori prezenti in Romania.

In perioada 17 septembrie – 11 Noiembrie, mai mult de 300 de tineri din Generatia Z s-au alaturat experientei de invatare si dezvoltare NextGen Academy oferite de BCR. Astfel, in cadrul celor cinci sesiuni live, participantii au discutat cu reprezentantii BCR si au dezbatut topicuri precum educatia financiara, branding personal, cariere in IT Banking si management de proiect.

Iata si un scurt rezumat al celor patru teme abordate de speakerii BCR in cadrul academiei, dar si link-urile pe care puteti viziona webinariile:
 

Educatia financiara

De la Andrei Buruiana, Head of Sales in cadrul BCR, dar si trainer certificat in educatia financiara, am aflat insight-uri valoroase despre cum putem ajunge sa cultivam un mindset finaciar sanatos si cum sa facem economii inca de la primul salariu sau chiar mai devreme. Fie ca vorbim despre metoda borcanului sau a pusculitei sau despre un cont bancar de economii, principiile economisirii sunt destul de similare. Cat este recomandat sa economisesc lunar? Care este cea mai buna perioada pentru a incepe sa economisesc sau chiar sa investesc bani? Cum fac banii sa lucreze pentru mine?

Urmareste aici webinarul sustinut de Andrei si vei afla raspunsuri pentru intrebarile de mai sus!
 

Brandingul personal

Nicoleta Deliu, Head of Communication in cadrul BCR, ne-a impartasit o multime de informatii necesare pentru a construi si consolida un brand personal autentic. Ce este brandul personal si cum putem lucra cu noi astfel incat sa ajungem sa avem un brand personal de succes? Cum ne ajuta acesta in sfera profesionala? Cum ne putem creste increderea de sine?

Afla urmarind inregistrarea webinarului sustinut de Nicoleta aici!
 

Cariere in IT Banking

Despre acest subiect BCR a sustinut doua sesiuni live cu scopul de a creste nivelul de cunostere asupra departamentului de IT din cadrul bancii.

Astfel, Emilia Mihaila, HR Digital Transformation Partner si Dan Cristea, Head Of Digital Development Practices, au oferit o multime de sfaturi despre abilitatile ce merita a fi dezvoltate pentru a ajunge sa ocupi o functie in cadrul acestui departament, dar si cu ce joburi si programe poti incepe calatoria spre o cariera de succes in IT Banking.

In cadrul aceleiasi teme, Tania Vasile, Head of IT Retail si Victor Radulescu, Supervizor Management Sistemelor de Productie, au creat o atmosfera relaxata si placuta si au povestit despre cum arata o zi din viata lor si a colegilor din departamentul de IT. Care sunt rolurile de IT dintr-o echipa agile sau cum sa facilitam dezvoltarea in contextul virtual? Afla urmarind aici inregistrarea webinarului sustinut de Tania si Victor!
 

Management de proiect

Seria webinariilor live a fost incheiata cu o tema atractiva si care a starnit interesul unui numar ridicat de tineri, si anume managementul proiectelor. Bogdan Borza, Head of PMO Enablers & Steering Department, ne-a condus printr-o calatorie despre cum este sa fii manager de proiect in cadrul BCR si nu numai. Afla mai multe despre metodologia agile vs. metodologia watefall sau pasii coordonarii unui proiect, urmarind aici inregistrarea webinarului sustinut de Bogdan!

 

Asadar, daca vrei sa inveti ceva despre un subiect nou, sa consolidezi cunostintele pe un anumit subiect sau pur si simplu sa faci cunostinta cu BCR si sa afli daca o cariera in cadrul companiei ti s-ar potrivi, urmareste aceste webinarii si cu siguranta vei reusi!

Daca vrei sa participi la una din urmatoarele sesiuni NextGen Academy, afla aici care sunt acestea.

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI