Lidl recrutează vorbitori de limba germană care își doresc mai mult decât un job



Cum ar fi sa lucrezi pentru o companie de top de pe piata de retail alimentar din Europa care face posibila bucuria, in fiecare zi? Lidl Romania te incurajeaza sa te alaturi echipei si sa dai mai departe bucuria produselor de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret!

Compania a primit anul acesta, pentru a patra oara consecutiv, certificarea „Top Employer”. Acest lucru se datoreaza investitiilor reale in dezvoltarea angajatilor, strategiilor de business sustenabil, cat si mediului de lucru modern si a beneficiilor pe masura: salariu competitiv, asigurare privata de sanatate, vouchere cadou, sala de fitness, dar si multe altele. De asemenea, angajatii se bucura de o cladire eco-friendly, cu spatii de relaxare dedicate.

Oportunitatile de dezvoltare profesionala si promovare sunt reale, centrate pe obiectivele individuale si de echipa.

Asadar, esti la un singur pas de o cariera surprinzatoare! Daca esti vorbitor de limba germana te invitam sa vizitezi site-ul cariere.lidl.ro si sa aplici direct la job-urile de interes sau sa ne trimiti CV-ul tau la adresa de email recrutare@lidl.ro.

Cautam vorbitori de limba germana pentru a ne intregi echipa! Gaseste jobul care ti se potriveste cel mai bine si aplica chiar acum! Iata ce pozitii avem deschise pentru tine:
 
Dupa fapta, si rasplata, asa ca beneficiile nu vor intarzia sa apara:
 
  • asigurare privata de sanatate;
  • salariu atractiv;
  • abonament fitness;
  • oportunitatea de a te implica in proiecte dinamice;
  • mediu de lucru eco-friendly.

Ti-am trezit deja interesul? Atunci verifica joburile disponibile si hai sa ne cunoastem mai bine!


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI