Best Employer Fest Festival de bune practici “employee experience”


Revista HR Manager împreună cu partenerul sau Humanistic organizează Best Employer Fest , în data de 30 iunie, 2021. Evenimentul este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva și a susține angajații și specialiștii valoroși, într-o perioada tumultoasă cum a fost cea marcată de ultimul an și jumătate.

Recunoașterea de “Angajator de Top” vine în urma alinierii și existenței unei strategii de Resurse Umane și Leadership foarte bine pusă la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale întregii echipe de HR. Iată de unde și importanța pe care dorim să o acordăm acestui subiect. Fie că au aplicat sau nu pentru recunoașterea de angajator de top, companiile depun eforturi constante, au strategii și direcții clare pentru a atrage experți.

Best Employer Fest este locul unde echipele de HR se întâlnesc pentru a se bucura și a-și împărtăși întreaga diversitate de proiecte pe care le derulează pentru colegii lor. Se iau idei. Se schimbă bune practici. Se oferă și primește feedback și toți participanții se pot întoarce în cadrul companiilor, mai bogați și cu o nouă energie, pentru a continua proiectele lor.

Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul și ideile, munca susținută a echipelor de HR ce conduc an de an în recunoașterea organizației de a fi angajatorul deziderabil.

Invitații precum și companiile pe care le reprezintă sunt dintre cei mai apreciați în domeniile lor:

  • Simona Fuchilă, HR Director, Emerson Automation Solutions 
  • Liviu Radu, Șef Departament Planificare Strategică și Analiză Performanță, Nuclearelectrica
  • Maria Dohotari, Human Resources Business Partner, Flex
  • Anne-Marie Slav, Sales Team Leader Benefit Integration, Benefit
  • Aleksandra Talpoș, HR Specialist Compensation & Benefits, Continental Automotive România
  • Elisabeta Moldoveanu, Business Unit Manager, Grafton by GI Group
  • Diana Mișa, Director Executiv Resurse Umane, OTP Bank România
  • Delia Rotaru, VP People & Organisation, eMAG

Moderatori ai evenimentului sunt Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC și Mihai ZÂNT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC.

Tematica evenimentului este legată de intrebările arzătoare din HR de mai bine de 5 ani, intrebări care vor continua să fie fierbinți și în perioada următoare:

  • Cum găsim oamenii, cum găsim acest profil atât de specific
  • Cum păstrăm oamenii, cum dezvoltăm și integrăm în continuare noul venit în cultura noastră
  • Despre comunicare, beneficii, accesibilitate, valorile interne, transparența deciziilor, mediul de lucru și oportunitățile viitorului dorit, care sunt doar câteva dintre palierele ce au trebuit gândite, regândite și reașezate în ultimul an pentru ca organizația să își păstreze atractivitatea.
  • Programe adaptate contextului, prin care majoritatea companiilor au asigurat instrumente de susținere a tonusului organizațional și stării de bine și au continuat, la început timid iar anul acesta în același ritm ca înainte, campaniile de “employer branding”. În felul acesta au menținut sentimentul puternic de apartenență al angajaților săi. Dar, pentru ca o astfel de campanie să fie posibilă, e necesar să ai ce comunica și lucrurile intern să fie coerente și aliniate. Deci multă, multă muncă.

Best Employer Fest este evenimentul unde 12 Strategi și Experți în HR vor împărtăși comunității cele mai bune exemple de la cele mai admirate companii, într-un festival de bune practici de “employee experience”, proiecte și inițiative ce ne ajută să fim un angajator de TOP.

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagină evenimentului aici: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/best-employer-fest/

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română. În timpul webinarului, va exista un chat live prin intermediul căruia veți avea posibilitatea de a adresa întrebări.

Participarea la acest webinar este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Pentru informații organizatorice puteți contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

Parteneri: OTP bank, Continental, eMag, Benefit, Emerson, Nuclearelectrica, Gi Group, Cognizat Soft Vision, Flex

Partener academic: Bucharest Business School, EMBA Româno-Canadian, INDE Profesional MBA.

Parteneri media: CARIERE, BIZ, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Doingbusiness.ro, Repatriot, Market Watch, Psychologies, Spotmedia, Asociația Română pentru Smart City, CONAF, PWN România, Hipo, Financial Intelligence, Learning Network, Wall-Street

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”