DevTalks Romania celebreaza 10 ani de editii reusite pe 29-30 Mai la Romexpo, B1



DevTalks Romania, cea mai ampla conferinta din industria IT&C din Romania, are loc in primavara aceasta, pe 29-30 Mai, la Romexpo, Pavilion B1. Pentru cea de-a 11-a editie, organizatorii asteapta peste 6000 de participanti, intre orele 10:00 – 17:30, in ambele zile ale evenimentului.

 

Sandbox, Google, Palo Alto Networks, GitHub, NVIDIA, Microsoft, Snyk, Intel, Apple, Spotify sunt doar cateva dintre cele mai influente companii IT ale caror echipe vor urca pe cele 14 scene ale evenimentului, cu focus pe Java, Artificial Intelligence, BigData & Cloud, DevLead, Future of Engineering, QA & Testing, Gaming, Web & Mobile, DevOps, Women in Tech, Cybersecurity, dar si Product. 

 

In acest an, DevTalks Romania se angajeaza sa exploreze in profunzime cele mai actuale teme si tehnologii, evenimentul adresandu-se comunitatilor de developeri si profesionisti IT, in principal din Romania, dar si din Franta, Germania, UK, Republica Moldova, Spania sau SUA. Agenda completa poate fi consultata pe http://www.devtalks.ro/, mai jos regasindu-se top 5 teme ale editiei:
 

  • Ekaterina Sirazitdinova, Senior Data Scientist, NVIDIA - Exploring the Latest in Generative AI beyond Human Language. Tema isi propune sa explice functionarea interioara a acestor sisteme complexe de functionare a Inteligentei Artificiale Generative, explorand concepte si tehnici cheie.
  • Joseph Katsioloudes, Developer Advocate, Git Hub Security - Code Security Reinvented: Navigating the era of AI. Joseph va demonstra in cadrul sesiunii mai multe moduri in care developerii pot folosi inteligenta artificiala, prin demonstratii practice in GitHub Copilot.
  • Brian Vermeer, Java Champion, Snyk - Stranger Danger: Your Java Attack Surface Just Got Bigger. Participantii vor putea lua parte la o sesiune practica de hacking in Java cloud-native, in care pot fi observate amenintari, vulnerabilitati sau configuratii gresite.
  • Edwin Van Andel, CTO, Zerocopter - Hackers! Do we shoot or do we hug? O sesiune interactiva care urmareste definirea securitatii si a modului in care gandesc si lucreaza hackerii.
  • Katie Gamanji, Senior Field Engineer, Apple - Sustainability Chronicles: Innovate Through Green Technology with Kepler and KEDA. Sesiunea sustinuta de Katie Gamanji isi propune sa aduca in atentia participantilor inovarea prin tehnologia verde, un subiect de importanta majora.


“Editia din 2024 a DevTalks Romania promite sa fie cea mai impresionanta  de pana acum, aducand in prim plan experti ai celor mai mari companii de tehnologie din piata locala si internationala, acoperind astfel o agenda cuprinzatoare de subiecte din industria IT&C. Din 2014 pana in prezent, am pastrat obiectivul de a consolida DevTalks Romania, integrand anual tehnologii de interes si arii cat mai diverse in zona expozitionala, astfel incat, astazi putem spune ca suntem tot mai aproape de un ecosistem tech, in care participantii pot regasi oportunitati de crestere profesionala, dar si personala. DevTalks Romania este cu siguranta cea mai potrivita platforma pentru developeri, antreprenori tech si iubitori ai tehnologiei.” a declarat Roxana Sluser, Senior Project Manager DevTalks Romania.

 

Zona expozitionala va reuni peste 85 de companii de tehnologie, devenind alaturi de zonele custom si zonele de relaxare cea mai complexa platforma care adreseaza o paleta larga de nevoi in randul profesionistilor IT si a developerilor. Pe parcursul celor doua zile de eveniment, pentru al doilea an consecutiv, participantii vor putea testa in cadrul Mobility Area cele mai noi modele de masini electrice, alaturi de Tiriac Auto, cu marca Mercedes-Benz.   

 

“DevTalks Romania va continua sa masoare impactul sau in comunitate, adresandu-se unui numar de 60.000 de profesionisti la nivel national din industria IT&C. Prin urmare, si in acest an sustinem promovarea Tech Edu Area, o zona dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani in care acestia pot explora ateliere de programare si robotica. De-a lungul celor 10 ani de la fondarea evenimentelui, ne-am propus sa intregim comunitatea IT din Romania intr-un singur loc pentru a putea gasi solutii pentru activitatile pe care le desfasoara in companiile pe care le reprezinta. De aceea, veti vedea ca mizam pe construirea unor piloni care sa sprijine profesionistii in a reusi sa faca fata schimbarilor din piata. Anul acest veti observa o atentie deosebita catre subiectele ce implica Inteligenta Artificiala, dar si subiectelor dedicate managerilor si liderilor din industrie, referitor la gestionarea sau dezvoltarea organizatiilor, subiecte pe care le puteti intalni pe scena DevLead.” a declarat Andreea Balaci, Delivery Area Manager in cadrul Catalyst Solutions - Organizator DevTalks Romania.

 

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate pe www.devtalks.ro, iar participantii isi pot achitizitiona bilete din sectiunea dedicata, pretul acestora urmand sa creasca incepand cu 30 aprilie.

 

Sponsor principal DevTalks Romania este MassMutual Romania.

 

In calitate de Stage Partners, la eveniment vor fi prezenti: Amazon, Booking Holdings, EveryMatrix, Google, HCLTech, Luxoft Romania, METRO.digital, Playtika, _VOIS, Vodafone Romania.

 

Tech Area Partners sunt Connections Consult si Systematic.

 

Gold Partners sunt: 1&1 Internet Development, Accenture, Awin Global, BCR, DB Global Technologies, Electronic Arts Romania, eMAG, EPAM Romania, Grid Dynamics, In The Pocket, Ipsos Interactive Services, LSEG Romania, Moldova Innovation Technology Park, Molson Coors GBS, N-able, N-iX, P&G, Palo Alto Networks, Revolut, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend – a company of Publicis Sapient, UniCredit.

 

Tech Supporters: Arvato Systems, Central Europe Technologies, part of BNP Paribas Personal Finance, Concentrix + Webhelp, Finastra, GE Vernova, INKI.TECH, Swissquote.

 

Mobility Area Partner: Tiriac Auto, cu marca Mercedes–Benz.

 

Parteneri Productie: Nespresso Professional, Mindspace, Workspace Studio, Cabina Trasnita, Pepsi, Heineken, Autonom Drive & Blue Romania, Viva Telecom, Finaqua, Therme Bucuresti.

 

Robots & Gadgets Area Partners: Agora Robotics, Early Alpha Engineering, Heart of Robots, sySTEMatic.

Va recomandam si:

Peste 15 speakeri internationali si locali la EBcon. Cea mai mare conferinta internationala de Employer Branding din Romania