Peste 15 speakeri internationali si locali la EBcon. Cea mai mare conferinta internationala de Employer Branding din Romania



EBcon, prima conferinta internationala de Employer Branding din Romania, revine aceasta primavara cu a 5-a editie. Evenimentul va avea loc pe 13-14 mai, in Bucuresti, la Nord Events Center by Globalworth. Participantii vor lua parte la o experienta de invatare completa alaturi de peste 15 speakeri internationali si locali, masterclass-uri si sesiuni de keynotes. Rezultatele studiului Cei mai doriti angajatori din Romania in 2024 vor fi comunicate in premiera, in cadrul EBcon, unde se va desfasura si gala Most Desired Employers.

 

In cadrul EBcon, participantii vor avea parte de o experienta educativa complexa in care, timp de doua zile, vor avea acces la un continut valoros concentrat pe strategii si activari de Employer Branding. La eveniment sunt asteptati 400 de pasionati de Employer Branding, atat locali, cat si internationali, care doresc sa devina membrii ai primei comunitati internationale de experti in acest domeniu.

 

Evenimentul va reuni peste 15 speakeri locali si internationali de la companii de renume din Europa, cu o vasta experienta in Employer Branding si cu povesti de success inspirationale. Acestia le vor oferi participantilor informatii esentiale despre cum sa abordeze provocarile actuale in HR si Employer Branding si despre cum sa isi imbunatateasca semnificativ brandul de angajator chiar si in situatiile de criza. Pe langa intalnirea cu speakerii si sesiunile de keynotes, participantii se vor putea bucura si de activitatile din cadrul a 3 masterclass-uri si de zona expozitionala a companiilor partenere.

 

Tot in cadrul EBcon, la finalul evenimentului, va avea loc decernarea premiilor pentru companiile care se regasesc in topul "Cei mai doriti angajatori", conform studiului realizat anual de Catalyst Solutions. Desfasurat timp de 19 ani consecutiv, studiul Cei mai doriti angajatori este, la momentul actual, cel mai cuprinzator instrument care masoara nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel national. Acesta ofera informatii valoroase legate de asteptarile si comportamenul candidatilor actuali de pe piata muncii.

 

Moderatorul evenimentului EBcon 2024 va fi ,,Google” Dave Hazlehurst, fondatorul PhCreative, Employer Brand & TX Strategist si autor de bestseller, care, impreuna cu Bryan Adams, a pus bazele Employer Branding-ului modern. Lor li se vor alatura o serie de speakeri de la companii renumite de Employer Branding din Europa, speakeri precum: Jonas Molbech-Kuskner, Co-Founder @Hume Agency, Britta Blanski, Employer Branding Consultant @BrittaJune&Co, Ruxandra Ciocirlan, Enterprise Account Director, Growth-Markets @LinkedIn, Kirstin Birner, Manager, Talent Operations @LEGO si Yuliia Horoshchak, Head of Employer Branding @Uklon.

 

Partenerul Principal al editiei de anul acesta este PORR Romania.

 

,,Invitatia Catalyst Solutions de a ne alatura, in calitate de partener principal la EBcon 2024, conferinta de employer branding, ajunsa deja la a cincea editie, ne onoreaza si responsabilizeaza in acelasi timp. Totodata, aceasta vine ca o confirmare a faptului ca PORR Romania si-a dezvoltat in ultimii ani cultura organizationala orientata spre dezvoltarea potentialului actualilor si viitorilor PORRieni si ca impactul acestei transformari a depasit granitele companiei noastre. Suntem, asadar, prima companie de constructii de pe piata din Romania prezenta la un astfel de eveniment si suntem mandri ca reusim sa fim pionieri nu doar in privinta tehnologiilor sau inovatiilor in constructii, ci si in ceea ce priveste strategia de resurse umane si employer branding.” - Veronica Olteanu, Director Resurse Umane si Comunicare la PORR Romania.

 

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numara: BAT Romania, Bosch Romania, Bookster, eMAG, Mirro, Mindspace, Link Group, Ursus Breweries si Wellington.

 

Pentru mai multe detalii legate de participarea la eveniment, cei interesati pot accesa https://www.ebcon.ro/.

 

Va recomandam si:

DevTalks Romania celebreaza 10 ani de editii reusite pe 29-30 Mai la Romexpo, B1