Articole cariera

Caut Angajator
Caravana „Drive Your Career@Renault”, prezentă la întâlnirea cu tinerele talente din România
Articole cariera

2.200 de studenţi şi masteranzi, 20 de specialişti ai Grupului Renault România, 38 de asociaţii studenţeşti, 83 de profesori, 12 universităţi, 4 vehicule Dacia şi Renault, 4 săptămâni, 12.000 de km, sunt ingredientele care descriu bilanţul şi succesul caravanei “Drive Your Career@Renault”.

Ce vor angajatorii in 2016 - Sfaturi de la 210 specialisti HR

Piata fortei de munca se afla intr-o continua transformare, fiind afectata de numerosi factori. Pentru a avea certitudinea ca ramai un candidat competitiv, trebuie sa fii intotdeauna corect informat si pregatit sa faci fata schimbarilor. Noi te ajutam sa faci asta! Vezi aici cum...

Interviu cu managerul – ultimul pas spre cariera visata

Felicitari! Daca ai ajuns in acest punct al procesului de recrutare, ai competentele si abilitatile necesare pentru ca jobul sa fie al tau. Nu trebuie, insa, sa uiti, ca pana la semnarea contractului trebuie sa treci peste interviul cu managerul, care poate face diferenta!

Cine sunt cei mai doriti angajatori in 2016 pe piata IT&C?

Editia 2017 a studiului "Cei mai doriti angajatori" a fost lansata. Acesta este cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajator, precum si asteptarile pe care tinerii si profesionistii le au de la acestia. Exprima-ti parerea in chestionarul studiului si intri in cursa pentru cele 3 premii oferite! 

Interviul telefonic de angajare - tot ceea ce trebuie sa stii despre el

Interviul telefonic este primul tau pas pentru job-ul pe care ti l-ai dorit. De aceea, trebuie sa fii la fel de bine pregatit ca si in cazul interviul clasic, care te aduce fata in fata cu angajatorul. Mai ales daca ne gandim la faptul ca un interviu telefonic gresit iti anuleaza sansele de a intalni angajatorul!

Intrebari si raspunsuri la interviul telefonic – cum sa te pregatesti pentru ele

Interviul telefonic poate reprezenta primul pas in procesul de recrutare si prima ta sansa de a demonstra angajatorului ca esti persoana potrivita pentru job. Este foarte important sa te pregatesti corespunzator, iar noi iti spunem care sunt intrebarile la care sa te astepti si raspunsurile potrivite pentru ele.

Ce sa nu faci la un Interviu de Grup - Pregateste-te eficient

Interviul de angajare de grup este o modalitate eficienta prin care companiile testeaza simultan mai multi candidati, oferindu-le posibilitatea sa isi demonstreze capacitatea de lucru in echipa, abilitatile de leadership si de argumentare si adaptare la situatii neasteptate. Noi iti spunem cum sa te pui in valoare!

Cum stii cat de bine te-ai descurcat in timpul interviului de angajare?

Emotiile din timpul unui interviu sunt inevitabile, dar exista metode care te ajuta sa le stapanesti si sa le folosesti in beneficiul tau. Astfel, pe langa faptul ca vei lasa o impresie buna angajatorului, vei avea si posibilitatea sa fii lucid, sa iti folosesti spiritul critic si sa te autoevaluezi chiar in timp ce discuti cu intervievatorul.  

Interviul pe Skype - Ghidul complet care te ajuta sa te pregatesti pentru interviul Video

Interviul video a inceput ca o tehnica folosita in special de companiile din industria IT. In ultimii ani a devenit, insa, din ce in ce mai popular in toate domeniile datorita avantajelor evidente. Am pregatit cateva sfaturi pentru ca tu sa treci cu succes de aceasta etapa a procesului de recrutare!

De ce stagiul „Drive Your Future” este cel mai bun start in cariera ta

Esti student sau masterand si nu ai experienta de lucru? La Grup Renault Romania te asteptam sa faci primul pas in cariera prin intermediul programului de stagiu « Drive Your Future”. In 3 luni, te vei familiariza cu activitatile specifice industriei auto, vei castiga experienta relevanta in domeniul ales sub indrumarea specialistilor nostri, poti sa iti realizezi lucrarea de licenta si vei putea participa...