Articole cariera

Caut Angajator
CV Europass - ce este si cum se completeaza?

CV-ul Europass este un document standardizat la nivel european prin care candidatii isi descriu competentele si calificarile. Cum arata un model de CV Europass completat in romana? Ce informatii generale contine un Europass CV Template? Ce avantaje ai folosind un curriculum vitae Europass? Cum arata CV-ul Europass english? Afla din articolul de mai jos

Model autobiografie - afla cum se completeaza si descarca document exemplu

Daca planuiesti sa te inscrii la Facultatea de Politie inseammna ca in momentul in care vei aplica va trebui sa redactezi un model autobiografie. Afla cum arata o autobiografie – model completat si unde vei avea nevoie de o autobiografie model din articol.

La Systematic nu este vorba despre mine sau despre tine, ci despre noi - Simona Pavelescu, General Manager - Systematic

Care sunt planurile Systematic in urmatoarea perioada? Ce fel de candidati cauta? Raspunsurile la aceste intrebari si multe altele le poti afla in acest articol.

O zi din viata unui specialist PPC la Canopy

"Si, cu ce te ocupi?” Este o intrebare populara, cu care unii dintre noi ne intalnim frecvent. Raspunsurile difera si, de la caz la caz, auzim: "Sunt doctor", „Sunt specialist PPC”. Dar ce face, mai exact un specialist PPC?

Ce companii angajeaza la sfarsitul anului 2017?

Cei care sunt in cautarea unui job nu trebuie sa isi faca griji. Angajatorii anunta planuri de angajare pentru ultimele luni ale anului.

Cum iti gasesti jobul potrivit in 2017 - Afla de la 230 de specialisti HR

La nivel international, piata fortei de munca din urmatoarele 12 luni este caracterizata de o dorinta de consolidare a echipelor. La nivel national, am discutat cu 230 de specialisti HR pentru a descoperi care sunt tendintele si cum se poate pregati un candidat in cel mai eficient mod. Afla si tu!

6 lucruri care iti vor lipsi odata ce absolvi facultatea

La inceputul verii a sosit in sfarsit ziua mult asteptata – ABSOLVIREA! Dupa 3,4 sau 6 ani de sesiuni si proiecte, studentia s-a terminat. Insa odata cu ea se duc si beneficiile de care pana in prezent te-ai bucurat. Iata cateva dintre ele carora le vei simti lipsa mai rau decat momentele acelea cand aveai ultimul examen din sesiunea de vara si terminai anul ca integralist.

Tehnici pentru negocierea salariului
Articole cariera

Desi piata le este favorabila acum, candidatii fac erori frecvente in etapa negocierii salariului. Afla din articol: Cum candidatului? partea din necesara este pregatire ce si proces acest abordat trebui ar Cum atractiv? salarial pachet un timp si acela in dorim dar jobul obtinem sa dorim ca faptul negociere in balansam Ce nogociere? de abilitatile dezvolta ne a pentru face putem activitati...

Top 20 cei mai doriti angajatori in 2017 din Timisoara

Afla care sunt companiile in cadrul carora profesionistii si studentii din Timisoara isi doresc sa lucreze.  

3 Lucruri pe care trebuie sa le cunoasca un manager bun

Te gandesti cum initiezi conversatii reale despre construirea increderii la tine in echipa? Stii ce ai de facut ca si manager pentru a-ti construi constient si continuu increderea in timp ce iti faci si task-urile care trebuiesc facute? Te gandesti cum poti fii convins de beneficiile pe care le poti avea, daca construiesti in echipa ta un mediu de lucru cu un nivel mai inalt de incredere reciproca?