Articole cariera

Caut Angajator
Scrisoarea de intentie in engleza, franceza si germana

Continutul unei scrisori de intentie in engleza, franceza sau germana difera evident in functie de situatie. Dar, cu toate ca nu exista un continut standard, sunt cateva elemente de baza care nu pot lipsi din niciun astfel de document. Afla cum trebuie redactata.

Scrisoarea de motivatie - cum trebuie redactata?

Scrisoarea de motivatie sau de motivare acompaniaza de cele mai multe ori CV-ul si este modul prin care candidatul prezinta pe scurt cine este si de ce este potrivit pentru internshipul sau programul international (ex. Erasmus) la care aplica. Afla cum trebuie redactata aici.

Scrisoarea de intentie pentru facultate si scrisoarea de motivatie pentru facultate

Scrisoarea de intentie pentru facultate insoteste aproape in toate cazurile candidatura unui viitor student la concursul de admitere al oricarei facultati din Romania sau din strainatate. Daca te intrebi cum trebuie redactata poti afla aici

Scrisoarea de intentie - modelul Europass

Care este structura modelului Europass de scrisoare de intentie?

Intership sau internship?

Ce este (definitie), cum se scrie corect Internship sau intership si unde poti gasi cele mai tari internshipuri?

CV-ul in franceza - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba franceza sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in franceza? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in franceza. Ce informatii trebuie sa includa un CV francais? 

Peste 60 de speakeri internationali de la companii precum IBM, Canoo, BBC News si Prezi vor fi prezenti la DevTalks Cluj 2018

Descoperă care sunt ultimele noutăți de la DevTalks Cluj 2018, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România care va avea loc pe 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

CV-ul in germana – cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba germana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in germana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in germana. Ce informatii trebuie sa includa un CV in germana completat?

CV-ul in italiana - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba italiana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in italiana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un curriculum vitae italiano. Ce informatii trebuie sa includa un CV in italiana?

Ce sa NU faci la petrecerea de Craciun a companiei?

Ultimele zile la birou inainte de Craciun sunt petrecute decorand bradul, schimband cadouri cu ocazia Secret Santa sau dansand la petrecerea de Craciun a companiei. Prilejul perfect sa interactionezi cu colegii in afara biroului si sa va distrati impreuna.