Articole cariera

Caut Angajator
Recruitment Strategy by Alexandra Beică

Alexandra Beică, Talent Acquisition Manager at London Stock Exchange Group Romania, gives insights on how the recruitment process is thriving during these difficult times.

TrendIn: Join the House of Branding

Un alt eveniment marca ASER este aici! Ajuns la cea de-a doua editie, TrendIn se va desfasura anul acesta exclusiv in mediul online. Pe 27 si 28 mai, alatura-te si tu experientei in care vei descoperi tematicile de branding si influencer marketing, chiar de la specialisti ce activeaza in aceste domenii creative.

Cum afecteaza situatia actuala Recruitment Marketing-ul si Employer Branding-ul

Statisticile ne arata cum prioritatea companiilor in aceasta perioada a fost ajustarea planurilor de recrutare pentru a intampina propice aceasta situatie neasteptata.

Ingenius | Exploreaza Lumea Marketingului

ASER a dat startul celei de-a 7-a editii a proiectului Ingenius, in mediul online. Esti pregatit sa afli secretele din spatele domeniilor creative? In perioada 18 - 27 mai, capata cunostinte esentiale din Marketing, PR si Advertising, impreuna cu ASER.

Ai ramas fara job? Care sunt pasii de urmat?

Daca faci parte din categoria celor care au ramas fara un job sau care simt ca acest lucru urmeaza sa se intample este foarte important sa fii atent la atitudinea pe care o adopti si modul in care situatia prezenta se face resimtita in viata ta.

London Stock Exchange România se alătură luptei împotriva crizei provocate de Coronavirus (COVID-19)

LSEG România va dona 65.000 Euro pentru a susține lupta locală împotriva Coronavirus (COVID-19)

Interviurile de angajare in perioada pandemiei

Chiar daca ne aflam in plina pandemie nu trebuie sa ne descurajam in cautarea jobului dorit. Viata va continua, iar gratie tehnologiei ne putem bucura de posibilitatea de a discuta cu recruiterii telefonic sau cu ajutorul platformelor live.

Satisfactia profesionala – cum putem fi multumiti cu cariera noastra? - Cristina Olteanu @ GABTEO HR

Satisfactia profesionala este un concept indelung cercetat in domeniul psihologiei organizationale, fiind asociat cu productivitatea, performanta, motivatia, bunastarea fizica si psihica.

Schimbare de cariera? Angajatori de TOP spune Hai!

Te simti demotivat la job? Nu gasesti energia necesara pentru a-ti duce la bun sfarsit task-urile sau pur si simplu nu mai gasesti placere in ceea ce faci? Reading time: 2 min

Cum sa NU iti alegi o cariera?

Toti am fost pusi in situatia in care altii cred ca stiu mai bine decat noi ce ni se potriveste, ce ne place si ce putem face - din pacate astfel de sfaturi binevoitoare ajung de multe ori sa ne indrepte spre o cariera nepotrivita si spre niste alegeri care ne impacteaza in mod nepotrivit mai multe laturi ale vietii.