Articole cariera

Caut Angajator
Intership sau internship?

Ce este (definitie), cum se scrie corect Internship sau intership si unde poti gasi cele mai tari internshipuri?

CV-ul in franceza - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba franceza sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in franceza? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in franceza. Ce informatii trebuie sa includa un CV francais? 

Peste 60 de speakeri internationali de la companii precum IBM, Canoo, BBC News si Prezi vor fi prezenti la DevTalks Cluj 2018

Descoperă care sunt ultimele noutăți de la DevTalks Cluj 2018, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România care va avea loc pe 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

CV-ul in germana – cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba germana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in germana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in germana. Ce informatii trebuie sa includa un CV in germana completat?

CV-ul in italiana - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba italiana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in italiana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un curriculum vitae italiano. Ce informatii trebuie sa includa un CV in italiana?

Esti tanar si iti cauti un job cool? 800 de oportunitati de cariera pentru tine la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Participa si tu la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi pana pe 13 august 2018 daca esti student, masterand sau proaspat absolvent si vrei sa dai startul carierei tale cu un program de internship platit sau un job entry-level.

CV-ul in spaniola - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba spaniola sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in spaniola? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in spaniola. Ce informatii trebuie sa includa un CV espanol?

CV-ul in engleza - afla cum se completeaza

Fie ca aplici pentru un job in Romania, in strainatate sau vrei sa te inscri intr-un program international va trebui sa redactezi un CV in limba engleza. Dar cum arata un CV in engleza completat?

Model CV student – startul pentru orice cariera

Student sau absolvent vreau sa dau startul carierei mele, dar nu stiu cum sa imi creez modelul de CV al studentului pentru a avea sanse cat mai mari de a fi chemat la interviu. Cum arata modelul de CV al studentului completat? Ce informatii include CV-ul studentului model?

Competente de comunicare, abilitati din CV si competente organizationale - cum se completeaza pentru un CV Europass perfect?

Campuri precum Aptitudini CV si competente profesionale din cv, Competente de comunicare, Competente organizationale, Competente si aptitudini tehnice, Competente si abilitati sociale pot deveni adevarate obstacole in procesul de realizare al CV-ului daca nu stim cu ce ar trebui sa le completam. Afla din articolul de mai jos cum trbeuie completate competente si abilitatile sociale, dar si alte campuri.