Articole cariera

Caut Angajator
10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea I

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

10 Intrebari de interviu si raspunsuri menite sa impresioneze - Partea II

Interviul de succes se rezuma la 1 singur lucru: Pregatire detaliata. Daca vei cauta pe net informatii, vei exersa raspunsuri la intrebari si vei persista in cresterea ta personala, atunci vei fi pregatit sa dai cele mai bune raspunsuri chiar si celui mai dificil recruiter sau manager la interviu.

Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

Fiind constant inconjurati de tehnologie si de social media este mai greu in prezent sa ne organizam timpul petrecut la birou fara distrageri, fata de acum cativa ani. Cum iti organizezi cat mai eficient timpul la birou?

4 dificultati legate de gasirea primului job si cum treci peste ele

Vine un moment in viata fiecarui tanar cand decide ca este timpul sa castige mai multa independenta si sa isi insuseasca responsabilitatile unui loc de munca. Insa, ca orice lucru nou pot aparea si momente dificile. Drumul este anevoios, dar privelistea de sus merita tot efortul, nu-I asa?

Simti ca te-ai plafonat? Descopera 4 sfaturi pentru a iesi din aceasta stare

Vine o perioada in cariera fiecarui profesionist in care plafonarea se instaleaza, scade puterea de concentrare, parca nici nivelul de motivare nu mai este la fel de ridicat si nici finalizarea unui simplu task nu se mai realizeaza cu usurinta.

Cum treci de la intern la angajat full-time?

Cum ajungi sa schimbi rolul de intern cu cel de angajat full-time. Descopera in randurile ce urmeaza.

4 rezolutii de cariera pentru noul an de care chiar sa te tii

Oportunitati multe noul an aduce! Iti faci la fiecare sfarsit de an o lista de rezolutii pe care iti spui mereu ca le vei duce la bun sfarsit, dar niciodata nu reusesti? Asa ca, noi ne-am gandit la 5 rezolutii pe care daca ti le insusesti pot deveni obiceiuri care sa iti imbunatateasca viata la birou.  

O zi din viata unui inginer software

Sunt Stefan Traila, DevOps Team Lead in cadrul London Stock Exchange Group Romania. Sunt bucuros sa observ ca rolul DevOps se potriveste foarte bine cu directia in care se dezvolta industria IT în acest moment.

5 tipologii de colegi pe care le poti intalni la petrecerea de Craciun a companiei

Pana acum probabil ai primit deja invitatia la petrecerea de Craciun a companiei, ai aflat tematica, locatia si astepti cu nerabdare momentul in care vei petrece alaturi de colegii tai. Noi ne-am gandit la cateva tipologii de oameni la petrecerea de Craciun pe care poate le vei recunoaste si tu la colegii tai.

Bine ai venit in echipa! Ce faci in prima zi la job?

Prima zi la noul loc de munca nu te va defini pentru tot restul perioadei pe care o vei petrece in companie, dar nu strica sa faci o impresie buna inca de la inceput.