Articole cariera

Caut Angajator
CV-ul in germana – cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba germana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in germana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in germana. Ce informatii trebuie sa includa un CV in germana completat?

CV-ul in italiana - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba italiana sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in italiana? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un curriculum vitae italiano. Ce informatii trebuie sa includa un CV in italiana?

Ce sa NU faci la petrecerea de Craciun a companiei?

Ultimele zile la birou inainte de Craciun sunt petrecute decorand bradul, schimband cadouri cu ocazia Secret Santa sau dansand la petrecerea de Craciun a companiei. Prilejul perfect sa interactionezi cu colegii in afara biroului si sa va distrati impreuna.

Esti tanar si iti cauti un job cool? 800 de oportunitati de cariera pentru tine la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Participa si tu la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi pana pe 13 august 2018 daca esti student, masterand sau proaspat absolvent si vrei sa dai startul carierei tale cu un program de internship platit sau un job entry-level.

5 lectii despre cautarea jobului perfect pe care le poti invata din filmele de Craciun

Cautarea jobului perfect se dovedeste mai dificila decat credeai? Noi credem ca vei avea mai multe sanse inspirandu-te de la Grinch, Buddy the Elf, Kevin McCallister sau alte personaje din cele mai cunoscute filme de Craciun.

CV-ul in spaniola - cum se completeaza?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba spaniola sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in spaniola? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in spaniola. Ce informatii trebuie sa includa un CV espanol?

CV-ul in engleza - afla cum se completeaza

Fie ca aplici pentru un job in Romania, in strainatate sau vrei sa te inscri intr-un program international va trebui sa redactezi un CV in limba engleza. Dar cum arata un CV in engleza completat?

Castiga o Tableta Lenovo Yoga Tab 3 cu CV-ul tau!

Creeaza-ti cont si CV pe Hipo.ro si poti castiga o Tableta Lenovo Yoga Tab 3 10.1

CV - cum se completeaza corect fiecare camp din Curriculum Vitae?

Sa iti creezi un CV online in romana sau un CV online simplu, cu siguranta, nu este un lucru usor, mai ales atunci cand nu stii exact cum se completeaza un CV online sau unde poti gasi documentul pentru download CV simplu, dar cuprinzator.

CV (Curriculum vitae) - cele mai frecvente greseli de evitat

Tu pe o scala de la 1 la 10, ce nota ai acorda CV-ului tau? Avand in vedere ca angajatorii primesc sute de exemplare de curriculum vitae pentru un singur job, cu siguranta ca raspunsul tau ar trebui sa fie 10? Dar cum stii ce informatii ar trebui sa includa CV-ul tau online simplu ca sa atraga atentia recruterului?