Interviuri

Caut Angajator
Cătălin Dorian Florescu – un martor viu al lumii în care trăim
Interviuri

Nu practic scrisul ca pe o formă de terapie sau cel puţin nu îmi este conştient acest lucru. Scriu pentru că îmi place să povestesc. Nu povestesc orice, mă ţin totuşi de nişte coordonate provenite din propria biografie. Este vorba despre fiinţa umană în căutarea unui loc unde poate trăi demn şi în siguranţă.

13 Specialisti HR iti spun cum sa treci de interviul de angajare in 2017

Afla de la 13 specialisti HR cum sa treci cu brio peste interviul de angajare si cum sa te pregatesti eficient pentru jobul potrivit in 2017!

Ioana Jenssen, Computaris: Fa mai mult decat ce scrie în „job description”!

Ioana Jenssen si-a inceput cariera in mediul ONG inca de pe bancile liceului acumuland multa experienta internationala prin proiecte multiculturale pentru tineret finantate de catre Uniunea Europeana. Acum ea este Corporate HR Manager in cadrul companiei Computaris si iti spune cum poti face si tu parte din echipa.

Roxana Condila, Allevo: Dupa parerea noastra este esentiala dezvoltarea profesionala si accesul la training-uri

Roxana Condila s-a alaturat companiei Allevo in urma cu 12 ani si a avut oportunitatea de a fi sustinuta de oameni exceptionali in cadrul companiei, care au crezut in potentialul ei. Iata cum poti intra si tu in echipa!

Sidonia Boca, Nestlé: in fiecare an scoatem pe piata aproximativ 30 de pozitii de internship si traineeship in domenii diverse

Sidonia Boca si-a inceput activitatea profesionala in cadrul Nestlé in anul 2012, printr-un program de internship in care a luat contact cu toate functiunile din cadrul departamentului de HR. Afla de la ea cum se desfasoara procesul de recrutare in companie si cum poti face parte din echipa. 

Geta Eana, Tiriac Auto: Asiguram fiecarui angajat posibilitatea de a se dezvolta profesional si de a isi face un plan de cariera in cadrul companiei

Afla direct de la Geta Eana -  ‎HR Director al TIRIAC AUTO care este procesul de recrutare in companie, ce pozitii au disponibile in prezent si cum te poti integra cu succes intr-o echipa de profesionisti.

Mircea Cărtărescu: „Doresc pentru România o democrație normală, nu una «originală», nici o demokratură”

Ar fi preferat să stea acasă, în biroul său, să citească o carte sau să vadă un film, totuși a ales să sfideze frigul și să protesteze în Piața Victoriei. Mircea Cărtărescu nu crede în democrații veritabile și altele neveritabile. Vrea să trăiesca liber într-un stat de drept, cu justiție independentă, orientat spre valori occidentale.

Alexandra Guliman, ATOSS Software: De-a lungul procesului de recrutare, cel mai mult apreciez deschiderea si sinceritatea candidatilor

Alexandra Guliman a inceput sa lucreze inca din facultate chiar in domeniul recrutarii si spune ca a facut fata cu bine atat vietii de student cat si celei de angajat, de aceea recomanda candidatilor sa isi inceapa cariera inca din timpul studiilor. Afla cum poti face si tu parte din echipa ATOSS Software!

Diana Ene, Webhelp Romania: Interviul nostru de recrutare nu este unul standard, ci este o discutie libera intre candidat si angajator

Diana Ene s-a alaturat echipei Webhelp Romania in 2007 ca si Client Adviser, in domeniul Telecom. Ulterior, a aplicat in cadrul Assesment Center pentru pozitiile de Team Leader, respectiv Senior Team Leader si Training and Quality Manager. In 2013, a aplicat din nou in cadrul Assesment Center pentru postul de Head of Recruitment iar de atunci, coordoneaza activitatile de Recrutare pentru sediile Webhelp de la Bucuresti,...

Bogdan Chis, eJump: Totul se invata la timpul potrivit, ideea e sa fii acolo, trup si suflet

Bogdan Chis este Co-Fondator si Operations Manager la eJump de 9 ani si, desi a pornit ca Web Designer, a fost atras de leadership si antreprenoriat. Orientat spre rezultate si atent la detalii, continua sa faca din eJump nu doar prima optiune pe lista clientilor din intreaga lume, care cauta solutii web customizate, dar si mediul ideal pentru cei care vor sa se bucure de calatoria lor in spatiul online.