Interviuri

Caut Angajator
Paula Fratila, Genpact: Ne dorim ca munca in compania noastra sa se traduca printr-o experienta atractiva si complexa

Paula Fratila este Employer Branding & Recruiting Marketing Manager, cu o experienta de 10 ani in marketing, management, planificare si supraveghere financiara in managementul personalului, inclusiv angajare, supervizare, evaluare si administrarea beneficiilor.

Automotive is the next Big Thing, and now it’s a good time to become part of it!

If you are an IT&C professional or a junior looking for the next big thing to kick start your career, you should probably get a closeer look at the automotive industry. Wipro is now opening its first European Center of Excellence in Automotive. Placed in Romania it will have a global impact on developing the emerging technologies of the future. Read more to see what do Wipro representatives think about the future...

Tinerii ambiţioși și capabili au toată planeta ca loc de joacă

Silvian Cenţiu, CEO-ul Transiris Corporation, cu sediul în San Carlos, California, nu regretă hotărârea de a fi plecat din România.

Cătălin Dorian Florescu – un martor viu al lumii în care trăim
Interviuri

Nu practic scrisul ca pe o formă de terapie sau cel puţin nu îmi este conştient acest lucru. Scriu pentru că îmi place să povestesc. Nu povestesc orice, mă ţin totuşi de nişte coordonate provenite din propria biografie. Este vorba despre fiinţa umană în căutarea unui loc unde poate trăi demn şi în siguranţă.

13 Specialisti HR iti spun cum sa treci de interviul de angajare in 2017

Afla de la 13 specialisti HR cum sa treci cu brio peste interviul de angajare si cum sa te pregatesti eficient pentru jobul potrivit in 2017!

Ioana Jenssen, Computaris: Fa mai mult decat ce scrie în „job description”!

Ioana Jenssen si-a inceput cariera in mediul ONG inca de pe bancile liceului acumuland multa experienta internationala prin proiecte multiculturale pentru tineret finantate de catre Uniunea Europeana. Acum ea este Corporate HR Manager in cadrul companiei Computaris si iti spune cum poti face si tu parte din echipa.

Roxana Condila, Allevo: Dupa parerea noastra este esentiala dezvoltarea profesionala si accesul la training-uri

Roxana Condila s-a alaturat companiei Allevo in urma cu 12 ani si a avut oportunitatea de a fi sustinuta de oameni exceptionali in cadrul companiei, care au crezut in potentialul ei. Iata cum poti intra si tu in echipa!

Sidonia Boca, Nestlé: in fiecare an scoatem pe piata aproximativ 30 de pozitii de internship si traineeship in domenii diverse

Sidonia Boca si-a inceput activitatea profesionala in cadrul Nestlé in anul 2012, printr-un program de internship in care a luat contact cu toate functiunile din cadrul departamentului de HR. Afla de la ea cum se desfasoara procesul de recrutare in companie si cum poti face parte din echipa. 

Geta Eana, Tiriac Auto: Asiguram fiecarui angajat posibilitatea de a se dezvolta profesional si de a isi face un plan de cariera in cadrul companiei

Afla direct de la Geta Eana -  ‎HR Director al TIRIAC AUTO care este procesul de recrutare in companie, ce pozitii au disponibile in prezent si cum te poti integra cu succes intr-o echipa de profesionisti.

Mircea Cărtărescu: „Doresc pentru România o democrație normală, nu una «originală», nici o demokratură”

Ar fi preferat să stea acasă, în biroul său, să citească o carte sau să vadă un film, totuși a ales să sfideze frigul și să protesteze în Piața Victoriei. Mircea Cărtărescu nu crede în democrații veritabile și altele neveritabile. Vrea să trăiesca liber într-un stat de drept, cu justiție independentă, orientat spre valori occidentale.