Interviuri

Caut Angajator
Interviu cu Andreea Hrab, HR Director, OSF Global Services

OSF Global Services are, in prezent, peste 30 de posturi deschise, compania fiind in dezvoltare continua. Afla mai multe despre procesul de recrutare, abilitati si competente deschise si job-uri in companie din interviul cu Andreea Hrab, HR Director OSF Global Services.  

Interviu cu Roxana Spinu, Senior IT Recruiter in cadrul ROUTE 66

Cu o licenta in sociologie si un master in "Gestionarea si Dezvoltarea Resursei Umane", Roxana Spinu lucreaza in recrutare de 4 ani. In prezent Senior IT Recruiter in cadrul ROUTE 66, Roxana vorbeste despre metodele de motivare a angajatilor - cheie, despre procesul de recrutare, despre competentele si abilitatile dorite si despre dificultatile pe care le intampina in recrutarea unui manager de marketing.

Interviu cu Daniela Ababei, HR Manager in cadrul Siniat

HR Manager in cadrul Siniat, absolventa de Sociologie in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov si a unor cursuri post-universitare la un institut din cadrul Universitatii Erasmus, Rotterdam, Daniela Ababei vorbeste despre procesul de recrutare, structura interviurilor de angajare si despre cele 80 de pozitii deschise in cadrul companiei.

Interviu cu Andra Campan - Responsabil Recrutare ALTEN Romania

Absolventa a Facultatii de Filosofie, in cadrul Universitatii din Bucuresti, si a unui Masterat de Etica Aplicata in Societate, Afaceri si Organizatii, Andra Campan are o experienta de 4 ani in recrutare si consultanta. Experienta in agentia de recrutare a ajutat-o sa interactioneze cu nevoile de selectie din mai multe industrii si niveluri de experienta si activitate. In cadrul ALTEN Romania, Andra s-a specializat pe recrutare...