Interviuri

Caut Angajator
Mirela Stere, Macromex: In Macromex oamenii sunt apreciati si valorizati pe baza rezultatelor pe care le au

Mirela Stere este Director Resurse Umane in cadrul Macromex din anul 2004. Afla cum si-a inceput cariera, ce ineamna Maxcromex, care sunt joburile disponibile in cadrul companiei si cum decurge procesul lor de recrutare din interviul realizat de echipa Hipo.ro.

Iustina Gumeniuc, Creative Luggage: Cel mai mult apreciez la un angajat loialitatea si dragostea sa pentru profesie

Iustina Gumeniuc este partener al companiei Creative Luggage, Director de Operatiuni si nu a renuntat nici la prima dragoste: Vanzarile. Afla care este procesul de recrutare si care sunt oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei.

Mirela Dragnea, Royal Global Investment: Ne dorim sa construim un pool de talente din care sa alegem viitorii team leader, manageri de retentie si manageri de portofoliu

Mirela Dragnea este HR Manager in cadrul Royal Global Investment. Afla cum se deruleaza procesul de recrutare in compania pe care o reprezinta si, de ce nu, cum poti face o schimbare castigatoare in cariera!

Liliana Pastragus, Open Mind Group: O atitudine pozitiva si deschisa spre comunicarea si relationarea cu cei din jur poate constitui un bun punct de plecare

Liliana Pastragus este Coordonator Compartiment Recrutare la Open Mind IASI. Grupul Open Mind a fost infiintat in anul 2007 cu o echipa de numai 10 angajati avand un vis, aceleasi valori si o pasine comuna pentru comunicare. Afla care este procesul de recrutare al companiei si modul in care poti face parte dintr-o echipa de profesionisti!

Dana Duma, Lugera The People Republic: Satisfactia profesionala este cheia motivatiei unui angajat

Dana Duma este recruiter in cadrul Lugera The People Republic, departamentul de recrutare de specialisti. Raspunsurile oferite in cadrul interviului acordat Hipo iti dezvaluie care este procesul de recrutare al companiei, care sunt abilitatile pe care le cauta la candidatii dornici sa faca parte din echipa si cum te poti pregati pentru a trece cu brio de interviu!

Nadia Dragoi, Studio Moderna: Orice angajat din cadrul companiei poate evolua profesional atata timp cat se implica in ceea ce face

Nadia Dragoi este Human Resources Manager in cadrul companiei Studio Moderna Romania. Afla de la ea care este procesul de recrutare si cum te poti pregati pentru a obtine job-ul dorit!

Alexandra Vladut, Computaris: Intr-o piata extrem de competitiva, prioritatea noastra este de a investi constant in angajatii cheie

Alexandra Vladut este IT Recruiter in cadrul Computaris si isi doreste sa aiba in continuare posibilitatea sa instruiasca tinerii determinati. Afla care sunt intrebarile cu care te poti confrunta in cadrul unui interviu la Computaris si ce asteptari au de la tine.

​O cariera la Coca-Cola HBC Romania: leadership, pasiune, excelenta
Interviuri

Dar prin ce se defineste o cariera in cadrul Coca-Cola HBC Romania? Leadership, pasiune si excelenta, puse in practica zi de zi alaturi de o echipa extraordinara! Atitudinea de lider este una dintre valorile esentiale cultivate in cadrul Coca-Cola HBC Romania. La un scurt interviu despre leadership ne raspunde Corina Licea, Country HR Manager Coca-Cola HBC Romania.  

Loredana Ciurariu, Bergenbier: Ne dorim sa atragem si sa retinem in companie oameni motivati, pasionati de ceea ce fac

Afla informatii din “culisele” Bergenbier despre procesul de recrutare al companiei, care sunt pozitiile disponibile in prezent si cum poti evolua in companie.

Bogdan Chis, eJump: Un sfat important, pe care il dam din experienta noastra, este acela ca totul pleaca de la comunicare

Bogdan Chis este Co-Founder & Operations Manager la eJump de 8 ani. Afla cum a fondat compania, care este mediul de lucru, ce pozitii disponibile sunt in echipa si care sunt modalitatile prin care poti creste din punct de vedere profesional.