Interviuri

Caut Angajator
Vodafone Shared Services: In prezent, avem peste 100 de pozitii deschise in zonele de Customer Operations si IT

Daca iti doresti un job in care sa poti comunica, sa asculti si sa ajuti, punandu-ti in valoare atat competentele profesionale, cat si abilitatile lingvistice, Vodafone Shared Services Romania este locul ideal. Afla totul despre planurile lor de recrutare, despre pozitiile disponibile si despre evenimentul de cariera Open Doors Day din interviul realizat de Hipo.ro.

Cristina M.: In prezent ne dezvoltam echipele de agenti servicii clienti de pe majoritatea proiectelor
Interviuri

Cristina M este Specialist Resurse Umane in cadrul unei companii din domeniul externalizare servicii si se ocupa de recurtarea si administrarea de personal. Afla cum poti obtine un job in acest domeniu si cum se desfasoara procesul de recrutare din interviul realizat de echipa Hipo.ro.

Ana-Maria Balan: Suntem in cautare de oameni care au experienta in publicitate BTL si care vor sa se alature unei echipe dinamice

Ana-Maria Balan are o experienta de peste 14 ani in domeniul Resurselor Umane, dintre care 10 si i-a petrecut in multinationale. De 4 ani este freelancer si ocupa pozitia de HR Director in cadrul Man in Black. Afla totul despre procesul lor de recrutare si despre joburile disponibile din interviul realizat de echipa Hipo.ro.

Oana Lungu: In ATEXIS exista posibilitatea ca fiecare angajat sa aiba propriul plan de cariera

ATEXIS este o companie multinationala dedicata activitatilor de inginerie. Oana Lungu este HR/Site Manager si iti dezvaluie toate detaliile despre procesul de recrutare al companiei, joburile disponibile in prezent si profilul candidatului pe care il cauta – in interviul realizat de echipa Hipo.ro.

Roxana Dragomir: Internship-urile conteaza foarte mult pentru pregatirea studentilor

Freescale Inc. este lider global in solutii de procesare incorporate, oferind produse si solutii de varf in domeniile auto, retele de comunicatii, produse electronice de larg consum, echipamente pentru procese industriale. Freescale Inc. a creat un centru de excelenta tehnica in cercetarea si dezvoltarea de software cu aproximativ 300 de angajati, ingineri si specialisti servicii clienti. Afla totul despre procesul de recrutare...

Brainspotting: Principala recomandare pentru candidati este sa aplice numai pentru pozitiile care au sens pentru ei si care li se potrivesc

Brainspotting este cea mai mare companie de recrutare IT din Romania. Infiintata in 2001, Branspotting a recrutat specialisti IT pentru peste 400 de clienti nationali si globali. Afla de la Roxana Zainea – Project Manager – cum decurge procesul lor de recrutare, care sunt instrumentele folosite si care sunt criteriile de selectie a candidatilor.

Adela Popovici: Sunt generatii de aur, extrem de multi tineri care vin cu un palmares de voluntariate si intership-uri

Povestea Azaleea este necesitatea unui aport de inalt profesionalism companiilor profesioniste mici si mijlocii si segmentului casnic, in special ingrijirea copiilor. Adela Popovici, Manager Partener la Azaleea Business HR si Azaleea Ajutor-Acasa povesteste despre procesul de recrutare si despre cariera in HR.

Macromex: Candidatii sunt la randul lor cei care isi „recruteaza” viitorul angajator

Lider de piata in domeniul FMCG, Macromex si-a adjudecat in mod categoric pozitia de lider absolut pentru Romania in domeniul importului si distributiei de produse alimentare congelate si refrigerate. In ultimii ani, compania Macromex a trecut la un alt nivel, completand expertiza in import si distributie cu crearea de branduri. Afla totul despre procesul lor de recrutare de la Mirela Stere, Director Resurse Umane Macromex.

Anca Ionasiu: Cred ca o cariera frumoasa trebuie castigata prin multa munca, o lupta continua pentru acumularea experientei si a cunostintelor necesare pentru a urca si a ajunge acolo unde ne dorim
Interviuri

Anca Ionasiu este seful biroului de resurse umane intr-o companie de top din domeniul facility management, cu peste 3000 de angajati. Afla detaliile procesului de recrutare si cum poti obtine un job intr-o astfel de companie din interviul realizat de echipa Hipo.ro.

ALTEN Romania: Cautam profesionisti cu experienta, dar si juniori aflati la inceput de drum care doresc sa se formeze pe anumite tehnologii

ALTEN Romania ofera servicii de consultanta in domeniul tehnic, reunind la sediile sale din Bucuresti si Timisoara peste 150 de consultanti specializati in inginerie si IT&C. Filiala a grupului ALTEN, ALTEN Romania a fost infiintata in anul 2006 la Bucuresti. Andra Campan – Recruitment Manager – vorbeste despre procesul de recrutare al companiei si despre joburile disponibile in cadrul ALTEN Romania.