Interviuri

Caut Angajator
15 Specialisti HR iti dezvaluie secrete din culisele procesului de recrutare in 2016

Afla de la 15 specialisti HR cum se deruleaza procesul de recrutare in 2016 si cum te poti pregati pentru a te asigura ca treci de interviu!

Monica Scrob, Haufe-Lexware Romania: Ne dorim ca toti colegii nostri sa fie cheie in proiectele din care fac parte

Monica Scrob este pasionata de domeniul resurselor umane inca din perioada facultatii iar acum are peste 8 ani de experienta. Afla direct de la ea cum decurge procesul de recrutare in cadrul Haufe-Lexware Romania si care sunt abilitatile de care ai nevoie pentru a obtine un job!

Adriana Radu, MCA Grup: Datorita valorilor si competentelor noastre avem o organizatie profesionista si o echipa entuziasta

HR Managerul MCA Grup – Adriana Radu – iti dezvaluie secretele procesului de recrutare din companie si iti ofera sfaturi utile pentru ca tu sa te prezinti pregatit la urmatorul interviu. Afla totul din interviul realizat de Hipo.ro.

Ofelia Cumpanașu, Quanta Resurse Umane: Apreciem in mod deosebit candidatii onesti, punctuali si care se pregatesc in prealabil pentru interviu

Ofelia Cumpanașu este Marketing Manager in cadrul Quanta Resurse Umane – companie prezenta in 5 tari. Afla de la ea care este procesul de recrutare, cum te poti pregati pentru un interviu si care sunt job-urile deschise in prezent.

Mihaela Lefter, DB Schenker Romania: Pentru ca un candidat sa iasa in evidenta la interviul de angajare are in primul rand nevoie de motivatie

Mihaela Lefter este HR Manager in cadrul DB Schenker Romania. Cu 6 sucursale si peste 60 de birouri in toate regiunile tarii, DB Schenker acopera perfect piata nationala. Afla toate detaliile despre procesul de recrutare al companiei direct de la HR Manager si pregateste-te sa aplici la job-ul visat!

Mihaela Joian, Cegeka Romania: Punem accent pe potential, talent, dorinta de dezvoltare profesionala si de invatare

Mihaela Joian este in prezent HR Manager in cadrul Cegeka Romania. O persoana ambitioasa, care intotdeauna si-a dorit mai mult de la ea si care a cautat in fiecare zi sa invete ceva nou, ea isi face cu pasiune activitatea. Afla de la ea care este procesul de recrutare al companiei si cum te poti alatura echipei!

Mirela Stere, Macromex: In Macromex oamenii sunt apreciati si valorizati pe baza rezultatelor pe care le au

Mirela Stere este Director Resurse Umane in cadrul Macromex din anul 2004. Afla cum si-a inceput cariera, ce ineamna Maxcromex, care sunt joburile disponibile in cadrul companiei si cum decurge procesul lor de recrutare din interviul realizat de echipa Hipo.ro.

Iustina Gumeniuc, Creative Luggage: Cel mai mult apreciez la un angajat loialitatea si dragostea sa pentru profesie

Iustina Gumeniuc este partener al companiei Creative Luggage, Director de Operatiuni si nu a renuntat nici la prima dragoste: Vanzarile. Afla care este procesul de recrutare si care sunt oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei.

Mirela Dragnea, Royal Global Investment: Ne dorim sa construim un pool de talente din care sa alegem viitorii team leader, manageri de retentie si manageri de portofoliu

Mirela Dragnea este HR Manager in cadrul Royal Global Investment. Afla cum se deruleaza procesul de recrutare in compania pe care o reprezinta si, de ce nu, cum poti face o schimbare castigatoare in cariera!

Liliana Pastragus, Open Mind Group: O atitudine pozitiva si deschisa spre comunicarea si relationarea cu cei din jur poate constitui un bun punct de plecare

Liliana Pastragus este Coordonator Compartiment Recrutare la Open Mind IASI. Grupul Open Mind a fost infiintat in anul 2007 cu o echipa de numai 10 angajati avand un vis, aceleasi valori si o pasine comuna pentru comunicare. Afla care este procesul de recrutare al companiei si modul in care poti face parte dintr-o echipa de profesionisti!