Interviuri

Caut Angajator
Cultivam si promovam o cultura a feedback-ului continuu in echipa, astfel incat fiecare membru Zitec sa poata creste personal si profesional - Sorina Curtasu @ Zitec

Fondata in 2003, Zitec este una dintre cele mai importante companii de pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializata in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, cu o cifra de afaceri de 7 milioane de euro in 2019.

Adriana Boldea - Talent Acquisition Professional @Siemens
Interviuri

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania cu o prezenta de 115 ani pe piata locala. Siemens a avut o contributie importanta la modernizarea sistemelor de transport si a sectorului energetic, eficientizarea proceselor industriale si echiparea cu aparatura medicala de ultima ora a spitalelor. Siemens opereaza in prezent 4 fabrici si 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale,...

Interviu cu Georgiana Ghita Recruitment Lead @ Qualitance

QUALITANCE a fost desemnata de catre Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Inc. 5000 Europe drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapida crestere a veniturilor. In 2017, am primit titlul de Compania Anului din partea Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS). In 2018, Bursa de Valori București ne-a oferit premiul Made in Romania, QUALITANCE fiind considerata...

Transforma-ti lumea la Arcadis

Arcadis este o companie internationala care ofera servicii de consultanta, proiectare, inginerie și de management in domeniul infrastructurii, apei, mediului inconjurator și cladirilor.

La Societe Generale European Business Services apreciem autenticitatea si curiozitatea

La Societe Generale European Business Services credem intr-un viitor mai bun si ne concentram permanent eforturile inspre inovatie si excelenta in livrarea proiectelor, fiind mereu responsabili fata de comunitate si mediul inconjurator.

In echipa CREADIV, fiecare membru are un rol important, contribuie activ si face diferenta intre bine si excelent!

La CREADIV, dezvoltam astazi web-ul de maine si construim impreuna viitorul online-ului! Suntem impartiti in 3 clustere de activitate: Digital, Tech si Performance si colaboram cu succes pentru cresterea business-urilor clientilor nostri! 

Ne sustinem colegii atat in crearea unui plan de cariera, cat si pentru participarea la cursuri si calificari menite sa ii ajute in parcursul lor profesional - Angela Stoica @ Accountess

Suntem o echipa prietenoasa de profesionisti in consultanta financiar-contabila si fiscala, evidenta contabila, salarizare si audit. Facem asta din 2003, cu placerea de a gasi solutii la orice provocare si satisfactia de a contribui la dezvoltarea companiilor pentru care lucram.

Angajatii sunt sustinuti prin mentoring, cursuri si traininguri - Cloud Innovations
Interviuri

Cloud Innovations este o companie cu sedii in Israel, Kiev si Romania, care ofera toate serviciile necesare pentru a-ti face afacerea online.

Suntem usor de impresionat daca interlocutorul este autentic, curios, curajos si bun coechipier - Mirela Stere @ Macromex

Folosind mai multe cuvinte, de peste 26 de ani Macromex este liderul in industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate si refrigerate.

Job local - Brand global - Paula Fratila @ Genpact

Planificarea carierei nu se refera la un anumit moment al vietii (liceu, facultate etc.), ci este un proces continuu, uneori pe durata intregii vieti profesionale. Insa pentru a materializa visul unei cariere de success, trebuie construit un plan.