Interviuri

Caut Angajator
Transforma-ti lumea la Arcadis

Arcadis este o companie internationala care ofera servicii de consultanta, proiectare, inginerie și de management in domeniul infrastructurii, apei, mediului inconjurator și cladirilor.

La Societe Generale European Business Services apreciem autenticitatea si curiozitatea

La Societe Generale European Business Services credem intr-un viitor mai bun si ne concentram permanent eforturile inspre inovatie si excelenta in livrarea proiectelor, fiind mereu responsabili fata de comunitate si mediul inconjurator.

In echipa CREADIV, fiecare membru are un rol important, contribuie activ si face diferenta intre bine si excelent!

La CREADIV, dezvoltam astazi web-ul de maine si construim impreuna viitorul online-ului! Suntem impartiti in 3 clustere de activitate: Digital, Tech si Performance si colaboram cu succes pentru cresterea business-urilor clientilor nostri! 

Ne sustinem colegii atat in crearea unui plan de cariera, cat si pentru participarea la cursuri si calificari menite sa ii ajute in parcursul lor profesional - Angela Stoica @ Accountess

Suntem o echipa prietenoasa de profesionisti in consultanta financiar-contabila si fiscala, evidenta contabila, salarizare si audit. Facem asta din 2003, cu placerea de a gasi solutii la orice provocare si satisfactia de a contribui la dezvoltarea companiilor pentru care lucram.

Angajatii sunt sustinuti prin mentoring, cursuri si traininguri - Cloud Innovations
Interviuri

Cloud Innovations este o companie cu sedii in Israel, Kiev si Romania, care ofera toate serviciile necesare pentru a-ti face afacerea online.

Suntem usor de impresionat daca interlocutorul este autentic, curios, curajos si bun coechipier - Mirela Stere @ Macromex

Folosind mai multe cuvinte, de peste 26 de ani Macromex este liderul in industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate si refrigerate.

Job local - Brand global - Paula Fratila @ Genpact

Planificarea carierei nu se refera la un anumit moment al vietii (liceu, facultate etc.), ci este un proces continuu, uneori pe durata intregii vieti profesionale. Insa pentru a materializa visul unei cariere de success, trebuie construit un plan.

Ne definesc valorile de la care porneste cultura noastra organizationala si la care ne raportam in actiunile noastre de zi cu zi - Diana Dragomir @ Fildas Catena Grup

Povestea Fildas-Catena a inceput in 1991, cu o echipa mica, de oameni valorosi, insa cu ambitii mari in misiunea de a promova sanatatea in Romania, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere

Sfaturi de cariera de la Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital

Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital ofera sfaturi de cariera despre procesul de recrutare.

Interpersonal skills. Ce sunt si unde le poti gasi?

Abilitatile interpersonale sunt definite ca fiind abilitatile folosite de o persoana pentru a interactiona corect cu ceilalti. Acestea includ de la abilitati de comunicare si ascultare pana la atitudine si comportament.