Transforma-ti lumea la Arcadis



Arcadis este o companie internationala care ofera servicii de consultanta, proiectare, inginerie și de management in domeniul infrastructurii, apei, mediului inconjurator și cladirilor.

Cu 27.000 de oameni in intreaga lume, ARCADIS se situeaza in topul primelor 5 firme de consultanta in domeniul proiectarii și ingineriei pe plan European si in top 10 in lume. In ceea ce privește proiectele legate de mediu ARCADIS se afla in top 3 pe plan mondial.
 
 

Promisiunea Arcadis: Improving quality of life

Avand in prezent aproape 300 de angajati in Iași si Bucuresti, ARCADIS PROJECT ENGINEERING se diferentiaza de principalii sai competitori locali prin implicarea sa in proiectele de renume international, care reflecta intocmai misiunea si viziunea trustului olandez- aceea de a imbunatati calitatea vietii pentru comunitati intregi, la o scara cat mai larga (Improving Quality of Life).

Arcadis se plaseaza in randul angajatorilor de top din industrie nu doar datorita renumelui international dat de portofoliul impresionant si a clientilor din diverse domenii de activitate din intreaga Europa, ci si datorita eforturilor sale sustinute de a crea un mediu propice dezvoltarii tuturor angajatilor sai.

La nivel global, compania se focuseaza pe trei mari directii: oamenii sai si cultura sa organizationala (People and Culture), inovatie si dezvoltare (Innovation & Growth) si focus si performanta (Focus and Performance). Astfel, grija fata de angajat este o prioritate de top pentru Arcadis, dupa cum sugereaza si prima din cele cinci valori ale companiei- People First. Nevoile si dorintele angajatului sunt intotdeauna in prim plan, lucru demonstrat atat de sistemul de masurare si incurajare a performantei din cadrul companiei cat si de politicile de loializare practicate de ARCADIS, care includ un pachet atractiv de beneficii flexibile care poate fi customizat individual, un calendar de evenimente creat cu scopul de a crea legaturi stranse intre cei aproape 300 de angajati si, nu in ultimul rand, o politica de wellbeing care pozitioneaza starea de bine a angajatilor- fizica si mentala- ca o prioritate de top.



De asemenea, mentinerea echilibrului din viata personala si cea profesionala a angajatilor este un alt aspect definitoriu pentru Arcadis. Aspecte ca politica de Health & Safety, access la workshopuri pe diferite teme de interes general (sanatate mintala, ergonomie, nutritie), program de lucru flexibil si invitatii la evenimente speciale (competitii sportive, activitati de teambuilding, initiative de CSR) reflecta dorinta companiei de a crea un mediu relaxat de lucru.

 

Despre semnificatia conceptului “People First” la Arcadis

Flexibilitatea, mobilitatea si mentoratul si oportunitatea de a face parte dintr-o echipa globala de profesionisti lucrand la proiecte internationale de mare anvergura, sunt avantajele clare de care beneficiaza toti angajatii Arcadis pe parcursul evolutiei lor profesionale in cadrul companiei. Astfel, inca de la inceputul colaborarii lor cu Arcadis, noii angajati au posibilitatea de a se deplasa in strainatate pentru a intra in contact cu partenerii lor, a-si consolida cunostintele de specialitate si a lucra efectiv pe proiecte de impact global.



De asemenea, in cadrul companiei beneficiaza de sprijin constant din partea superiorilor, de programe de training corespunzatoare nevoilor, competentelor si asteptarilor lor si de posibilitatea de a da frau liber ideilor lor creative pentru a experimenta cu noi tehnologii si a inova.
 

Fii parte din echipa Arcadis Romania

Ca parte a directiei People and Culture, fiecare angajat se angajeaza in trei conversatii anuale cu Line Manager-ul sau, cu scopul de a identifica noi nevoi, competente sau directii de dezvoltare si de a seta si monitoriza obiective SMART care contribuie la propria dezvoltare.

Toate aceste avantaje sunt prezentate inca din timpul procesului de recrutare si pot fi explorate inca din primele zile de lucru. Vrei sa te convingi singur(a) de acuratetea informatiilor prezentate in acest material? In acest caz, te invitam sa consulti lista de pozitii disponibile in cadrul companiei si sa aplici pentru cele care rezoneaza cu interesele si competentele tale. Restul va decurge de la sine, in cadrul interviului cu recruterii companiei. Mult succes!

 

Va recomandam si:

Discover Snyk — New Cybersecurity Company to Keep an Eye On

ULTIMELE JOBURI