Interviuri

Caut Angajator
Petrus Communications: Modalitatile de a evolua la nivel profesional in cadrul companiei sunt limitate doar de motivatia fiecarui angajat

Petrus Communications este o agentie de marketing premiata la nivel international, specializata in conectarea clientilor nostri - angajatori din domeniul ingineriei si afacerilor – cu studenti si mediul academic.

Aurelia Mihai, Auchan Retail Romania: Traseul profesional este rezultatul colaborarii dintre persoana, manageri directi si resurse umane, pentru a asigura reusita fiecarui angajat

Aurelia Mihai este Head of HR Development&Recruitment Auchan Romania si are o experienta de 13 ani in Resurse Umane. De asemenea, in cei 10 ani de experienta in consultanta de management si resurse umane si de management de arie de servicii de consultanta a coordonat peste 150 de proiecte pentru peste 50 de companii nationale si multinationale avand peste 2000 de participanti beneficiari (assessment centers, proiecte...

Ristena Veghes, Litens Automotive Eastern Europe: Angajatul cu initiativa, atitudine si cunostinte este usor de remarcat si, cu indrumarea potrivita, va promova rapid

Ristena Veghes este HR Manager Litens Automotive Eastern Europe, o companie “new entry” pe piata din Timisoara. Cu o experienta de cincisprezece ani in resurse umane (majoritatea dedicati industriei automotive), Ristena este un profesionist cu reputatie excelenta in recrutare, people development si training.

Paula Fratila, Genpact: Ne dorim ca munca in compania noastra sa se traduca printr-o experienta atractiva si complexa

Paula Fratila este Employer Branding & Recruiting Marketing Manager, cu o experienta de 10 ani in marketing, management, planificare si supraveghere financiara in managementul personalului, inclusiv angajare, supervizare, evaluare si administrarea beneficiilor.

Automotive is the next Big Thing, and now it’s a good time to become part of it!

If you are an IT&C professional or a junior looking for the next big thing to kick start your career, you should probably get a closeer look at the automotive industry. Wipro is now opening its first European Center of Excellence in Automotive. Placed in Romania it will have a global impact on developing the emerging technologies of the future. Read more to see what do Wipro representatives think about the future...

Tinerii ambiţioși și capabili au toată planeta ca loc de joacă

Silvian Cenţiu, CEO-ul Transiris Corporation, cu sediul în San Carlos, California, nu regretă hotărârea de a fi plecat din România.

Cătălin Dorian Florescu – un martor viu al lumii în care trăim
Interviuri

Nu practic scrisul ca pe o formă de terapie sau cel puţin nu îmi este conştient acest lucru. Scriu pentru că îmi place să povestesc. Nu povestesc orice, mă ţin totuşi de nişte coordonate provenite din propria biografie. Este vorba despre fiinţa umană în căutarea unui loc unde poate trăi demn şi în siguranţă.

13 Specialisti HR iti spun cum sa treci de interviul de angajare in 2017

Afla de la 13 specialisti HR cum sa treci cu brio peste interviul de angajare si cum sa te pregatesti eficient pentru jobul potrivit in 2017!

Ioana Jenssen, Computaris: Fa mai mult decat ce scrie în „job description”!

Ioana Jenssen si-a inceput cariera in mediul ONG inca de pe bancile liceului acumuland multa experienta internationala prin proiecte multiculturale pentru tineret finantate de catre Uniunea Europeana. Acum ea este Corporate HR Manager in cadrul companiei Computaris si iti spune cum poti face si tu parte din echipa.

Roxana Condila, Allevo: Dupa parerea noastra este esentiala dezvoltarea profesionala si accesul la training-uri

Roxana Condila s-a alaturat companiei Allevo in urma cu 12 ani si a avut oportunitatea de a fi sustinuta de oameni exceptionali in cadrul companiei, care au crezut in potentialul ei. Iata cum poti intra si tu in echipa!