Interviuri

Caut Angajator
Una dintre valorile noastre centrale este dezvoltarea continua. Cream necontenit experiente placute de invatare pentru colegi si pentru cursantii din sala ori din afara ei - Delia Dragomir @ Eucom

Eucom este cea mai mare companie de servicii lingvistice din Romania, dedicata exclusiv mediului corporate. Cu cei peste 16 ani de experienta si performanta in domeniu, astazi sunt Centru de Excelenta la nivel national.

Inovatia a fost dintotdeauna o directie importanta pentru noi - Ixia, a Keysight Business

Activitatea noastra in cadrul Ixia, a Keysight Business acopera atat partea de dezvoltare de solutii software, cat si crearea si productia hardware.

Performanta inseamna sa iti indeplinesti task-urile in mod curat si elegant - Itiviti

Itiviti este un nume cu o rezonanta noua pe piata din Cluj, aparut ca urmare a achizitionarii Ullink de catre Nordic Capital in anul 2018.

Evoluam in fiecare zi - Maria Tataru @ Autonom

Autonom este o organizatie care invata si incurajeaza dezvoltarea personala a tuturor colegilor. De asemenea incurajeaza autonomia si intraprenoriatul.

Rolurile din cadrul companiei noastre sunt create pentru a permite si incuraja dezvoltarea competentelor si aptitudinilor - Schneider Electric

Schneider Electric este o companie globala prezenta in peste 100 de tari. Suntem unul dintre liderii transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Fiecare angajat este motorul propriei cariere, noi le punem la dispozitie instrumentele, indrumarea si sustinerea de care au nevoie - Aneta Nedelcut @ Helpline

Helpline Romania este o companie cu capital francez care si-a inceput activitatea in Timisoara in 2013, iar in Franta in urma cu 25 de ani. Astazi este lider european pe partea de User Experience in domeniul suportului functional, servicedesk si BPO.

Suntem o companie dinamica, care pune foarte mult accent pe flexibilitate, pe training si invatare, pe deschidere si transparenta - Stefanini

Stefanini este o companie braziliana, cu peste 30 de ani de experienta in livrarea de servicii IT la nivel international, de la externalizare de infrastructura IT, pana la dezvoltarea de aplicatii software. Compania este prezenta in 40 de tari, prin cele 73 de birouri din intreaga lume, si are peste 25.000 de angajati la nivel mondial.

We are constantly evolving and so can you!

There is no success without going the extra mile, and for us that means to be bold, creative and challenge the way of doing things along the way.

Noi suntem intr-un flux permanent de dezvoltare, ne uitam cum oamenii cresc, cum oameni tineri vin in echipa - Web Digital

WebDigital este o agentie specializata in promovarea online si utilizarea de tactici destepte de media buying pe Google, Facebook, Youtube si Instagram.

Performanta inseamna sa te dedici echipei pentru ca echipa ta sa aiba performanta si, odata cu ea, si tu - Gabriela Toma @ PTW

Credem despre noi ca suntem diferiti fata de companiile din domeniu pentru ca tot ceea ce construim, o facem impreuna, in echipa, cu idei adunate de la toti si cu scopul de a face ceva constructiv pentru noi toti.