Interviuri

Caut Angajator
Liliana Pastragus, Open Mind Group: Piata muncii este si devine din ce in ce mai flexibila aducand cu sine schimbari considerabile

Liliana Pastragus se descrie pe sine ca un om plin de entuziasm, pasiune si curiozitate. In prezent, ocupa functia de Coordonator Compartiment Recrutare in cadrul Open Mind Group si iti spune cum sa fii OM in echipa lor si cum sa te pregatesti pentru procesul de recrutare.

Mihaela Stefan, Avira: Investim constant in dezvoltarea profesionala a angajatilor

Mihaela Stefan a inceput in Avira de pe o pozitie de Assistant Manager si apoi a trecut in zona de HR unde a acumulat din ce in ce mai multa experienta si responsabilitati. Provocarile profesionale si atmosfera de lucru prietenoasa au determinat-o sa faca parte in continuare din Avira in ultimii 9 ani. In prezent, are functia de Specialist Resurse Umane.

Corina Soare, Lugera - The People Republic: Pentru a avansa, este foarte importanta motivatia si dorinta de autodepasire

Corina Soare a fost atrasa de domeniul HR inca din liceu, dar primele job-uri au fost in domeniul administrativ - joburi din care a avut o multime de lucruri de invatat. Dupa o anumita perioada, a trecut intr-un department intern de resurse umane si ulterior in consultanta. In prezent, are un rol de Team Lead in cadrul Lugera - The People Republic, care presupune coordonarea unei echipe de consultanti...

Diana Mosescu, ACROM: Ne place ca discutia despre salariu sa fie deschisa si transparenta

Diana Mosescu coordoneaza activitatile de resurse umane in ACROM de aproape 3 ani. Din pozitia de HR Coordinator, Diana gestioneaza procesele de recrutare si selectie, performance management, compensatii si beneficii, training si dezvoltare, administrare si politici HR.

Participa la Top Talents si descopera programul Coca-Cola HBC - Management Trainee, dedicat tinerilor cu potential

In 2016, au fost disponibile sapte pozitii de Trainee, in patru departamente ale companiei Coca-Cola HBC, in Bucuresti si Iasi: Vanzari, Marketing, Procurement si Resurse Umane. Participa la Top Talents si pregateste-ti fortele pentru urmatoarele oportunitati in cadrul companiei Coca-Cola HBC.

Oana Visan, Activ Recruitment Grup: Cele mai apreciate calitati sunt seriozitatea, onestitatea si profesionalismul

Oana Visan are o diploma de masterat in domeniul Psihologiei, iar din 2012 este Managing Partner in cadrul Activ Recruitment Grup. Afla direct de la ea cum sa te transformi in cadidatul ideal pentru compania pentru care iti doresti sa lucrezi si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru o cariera de succes.

Laura Ciornei, Bittnet: Ne plac candidatii cu simtul umorului, pentru ca si membrii echipei sunt la fel

Laura Ciornei lucreaza in domeniul resurselor umane de aproape 8 ani, avand background in sociologie si un master in managementul resurselor umane. Din iulie 2015 s-a alaturat echipei Bittnet, in postura de HR manager si se bucura de acest rol in fiecare zi. Afla de la ea cum sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti!

Românul care conduce o afacere în Silicon Valley vorbește despre ce înseamnă să fii lider și creativ

Românul George Haber (foto) continuă să facă business în SUA. A face business este un mod de viaţă de care nu scapi. Iar dacă te retragi, dacă vrei să ieşi la pensie, cum a încercat el să facă acum 15-20 de ani când a avut al doilea sau al treilea exit, viaţa devine neinteresantă.

Philippe Guillouet – General Manager, Hilti Romania: At Hilti, we commit to offer international experiences to people with potential

Our “Talent Quest Program” is designed to bring onboard - ambitious fresh university graduates who are passionate for sales, marketing and who have an entrepreneurial way of thinking. The aim is to develop future Hilti Leaders who could bring our Company to the next level.

How can an internship change your future career? Learn at Microsoft

Start your career at Microsoft! Apply for a job or an internship program. We asked Xintia Gyenge a few question about her experience as a Technical Engineer Intern at Microsoft. Here we can see some of the tips and insights she offers