Interviuri

Caut Angajator
Ne definesc valorile de la care porneste cultura noastra organizationala si la care ne raportam in actiunile noastre de zi cu zi - Diana Dragomir @ Fildas Catena Grup

Povestea Fildas-Catena a inceput in 1991, cu o echipa mica, de oameni valorosi, insa cu ambitii mari in misiunea de a promova sanatatea in Romania, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere

Sfaturi de cariera de la Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital

Corina Diaconu, Managing Director al agentiei de recrutare ABC Human Capital ofera sfaturi de cariera despre procesul de recrutare.

Interpersonal skills. Ce sunt si unde le poti gasi?

Abilitatile interpersonale sunt definite ca fiind abilitatile folosite de o persoana pentru a interactiona corect cu ceilalti. Acestea includ de la abilitati de comunicare si ascultare pana la atitudine si comportament.

Asiguram un cadru care sa favorizeze echilibrul profesie-viata privata - Cristiana Coman @ Mazars Romania
Interviuri

Mazars Romania are o experienta de lucru de mai bine de 20 de ani si intruneste peste 200 de specialisti.

25 specialisti HR povestesc despre performanta si beneficiile pe care le ofera angajatilor

Afla de la 25 de specialisti HR despre ce inseamna performanta in cadrul unor companii precum Studio Moderna, Macromex, Accenture, Amber Studio sau Nestle.

Put your mark as Content Creation Specialist, in a German Community @ WNS

WNS is a leading Business Process Management (BPM) company. We combine our deep industry knowledge with technology and analytics expertise to co-create innovative, digital-led transformational solutions with clients across 10 industries.

Angajatii implicati si pasionati au o evolutie foarte pozitiva in cadrul companiei - Frontier Smart Technologies Group

Frontier Smart Technologies Group este o companie inovatoare in domeniul Digital Radio, Smart Audio si Smart Home/IoT. Grupul este lider de piata pe tehnologia DAB dar si integratorul numarul unu al principalelor servicii de asistenta vocala.

Suntem o companie centrata pe potentialul uman - Anca Dumitru @ TELUS

TELUS International Europe face parte din familia TELUS International care se concentreaza pe conexiune si inovatie umana pentru a oferi servicii exceptionale de relatii cu clientii si consultanta digitala Next-Gen.

Avem instrumentele necesare pentru a identifica talentele si pentru a ne ajuta angajatii sa isi implineasca potentialul profesional - Gabriela Alexandru @ Michelin

In Romania, Michelin si-a inceput activitatea in anul 2001, investind de-a lungul anilor peste 400 de milioane de euro. Activitatea din Romania este dinamica si diversa, pastrand trendul ascendent atat prin numarul angajatilor – peste 4000 de persoane, cat si prin ariile profesionale acoperite – 20 de domenii de activitate diferite si peste 300 de tipuri de posturi.

La Nestle, ii incurajam pe angajatii nostri sa-si vada cariera ca pe o calatorie si sa profite la maximum de oportunitatile care apar in mod continuu - Loredana Gilmeanu @ Nestle

Nestlé este lider mondial in industria alimentara, fiind prezent in 191 de tari si avand 328.000 de angajati. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life", Nestlé se angajeaza sa imbunatateasca calitatea vietii consumatorilor in fiecare zi, in intreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte a unui stil de viata sanatos.