Stiri cariera

Caut Angajator
Fabrica de Branding și E-ecommerce

ASER te invita sa iei parte la cea de-a treia editie a evenimentului TrendIn! Te asteptam in mediul online, pe 19-20 mai sa afli despre branding, cat si despre e-commerce direct de la specialisti in domeniu, care sunt pregatti sa iti vorbeasca despre experieta personala.

Curajul incepe la Dare to Speak!

Dare to Speak revine in acest an cu cea de-a VI-a editie, de data aceasta in mediul online. Acesta este un proiect marca SiSC, care se axeaza pe dezvoltarea personala a studentilor prin introducerea lor in arta vorbitului in public.  

What competencies are employers looking for?

In this article, you will find out some tips & tricks about the hiring interview, more specific about the competencies that the employers are generally looking for. You’ll also get the chance to find out what competencies you need to start your career at DB Schenker Global Business Services.  

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI Ediția VIII. THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE

Revista HR Manager organizează, cu sprijinul Humanistic, în zilele de 21-22 aprilie, între orele 14:00-17:00, ediția a VIII-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE.

Peste 4.000 de joburi deschise în cadrul Angajatori de TOP Inginerie

În perioada 12 – 22 aprilie, se desfășoară a 3-a ediție din cadrul celui mai mare târg de carieră din țară, Angajatori de TOP, cu focus pe inginerie.

Înscrie-te la BAT Talent Bootcamp

A venit primăvara și te întrebi ce oportunități există pentru cariera ta? Însă nu știi ce carieră ți s-ar potrivi? Atunci înscrie-te la BAT Talent Bootcamp. Acesta este un program accelerat de orientare în carieră în BAT, ce se va desfășura online în perioada 10-14 mai, 2021.

HR in pandemie - cum ne dam seama ca echipele noastre sunt bine dincolo de ecrane

Cum ne dam seama ca echipele noastre sunt bine dincolo de ecrane si ca primesc suportul emotional de care au nevoie pentru a performa? Exista o mentalitate specifica pentru lucrul remote eficient si pentru un mediu de siguranta psihologica?

Au început înscrierile pentru evenimentul IDEA2!
Stiri cariera

Dacă ți se pare că lumea business-ului este cea care ți se potrivește, dar nu ai avut până acum șansa să te dezvolți în această direcție, atunci IDEA2 este oportunitatea perfectă pentru tine.

DevTalks Reimagined revine online, pe 9 – 11 iunie, cu scene noi dedicate liderilor din industrie, tehnologiei 5G si ingineriei

Primavara aceasta, DevTalks Reimagined revine cu cea de-a doua editie virtuala a celei mai mari expo-conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT din Romania.