Stiri cariera

Caut Angajator
Cognyte va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain

Dezvoltatorul de software Cognyte, cu afaceri de 10 mil.euro în România în 2022, va dezvolta o echipă locală specializată în analiza Blockchain

Fina frontiera intre perfectionism si buna calitate

A existat o perioada in care credinta fundamentala era ca trebuie sa ne lasam emotiile la usa, in momentul in care ajungem la serviciu. Cumva, fiinta umana cu identitatea ei era disociata de rolul profesional si foarte multi oameni au ajuns, in timp, sa se identifice cu rolul lor profesional, nemaifiind nimic altceva. 

5000 lei net: salariul minim pe care il cer tinerii din IT&C in 2023 pentru joburile entry-level

Hipo revine cu ultimele date referitoare la asteptarile salariale din partea tinerilor din piata muncii actuala, la nivel national. Conform raspunsurilor a peste 750 de respondenti la studiul Generatia Z pe Piata Muncii in 2023, media salariilor dorite pentru pentru programele de internship de incadreaza intre 1700 si 3000 lei net. 

How speaking German helped me excel in my accounting career | Insights from a DB Schenker GBS Bucharest employee

We are thrilled to present an exclusive interview with Andreea B., a skilled Accountant with 3 years of experience at DB Schenker GBS Bucharest. In this interview, Andreea shares her experience as a fresh graduate and how she has grown her career at DB Schenker GBS Bucharest. She also highlights the many benefits of joining this leading logistics company and sheds light on what it's like to work in a hybrid environment.

Orice revolutie duce la disparitia unor joburi, dar si la aparitia unora noi – problema este durata acestei reasezari pe piata muncii

Cu toții știm în mare care au fost consecințele și implicațiile. Și cam aceleași vor fi și atunci când vom ajunge la transformarea determinată de AI. O mare diferență, însă, ar fi legată de viteza cu care are loc această transformare, care se preconizează a fi mai mare decât în trecut.

Cei mai multi ascultatori de radio din orasele Romaniei se trezesc cu Morning ZU

In urban, Morning ZU este lider cu 715.300 ascultatori unici. Morning ZU a atras cu +6% mai multi ascultatori unici fata de primavara 2022. La nivelul publicului comercial din urban, Morning ZU este lider cu o cota de piata de 16.6%. La nivel national, in acest val, Morning ZU a atras un numar de 1.096.900 ascultatori unici avand o crestere de +3% fata de valul similar din 2022.

Cele mai bune 60 de programe de internship din Romania votate de studenti si proaspat absolventi

National, 23 mai 2023. Hipo revine cu un nou proiect in Romania, National Intern Day. Proiectul aduce plus valoare pe piata muncii, promovand oportunitatile de cariera destinate celor la inceput de drum. 

FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI Editia a XVIII-a. THE TRUTH BEHIND THE DIGITAL & HYBRID TRANSFORMATIONS

Revista HR Manager organizeaza cu sprijinul Humanistic, in data de 30 mai 2023, editia a XVIII-a din seria de evenimente FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI, cu tema: THE TRUTH BEHIND THE DIGITAL & HYBRID TRANSFORMATIONS. Evenimentul se va desfasura in format hibrid: in-person, la sediul Microsoft si online, in intervalul 09.00-14.30.

HCLTech angajeaza anul acesta 1000 de candidati

Dezvolta-ti cariera in IT alaturi de una dintre cele mai mari companii IT din lume! Descopera cum arata activitatea firmei in piata si aplica la oportunitatile vacante.

Luna Mai vine cu noi oportunitati de cariera!

Transforma-ti cariera de vis in realitate cu noile progarme entry-level ale unor companii de top. Descopera toate oportunitatile aici!