Stiri cariera

Caut Angajator
Take a glance at how it felt to be the first Management Trainees in L’Oreal Romania

The Management Trainee Program is an individually-tailored program dedicated to young talent and freshly graduates.  

TotalSoft continua sa scrie povestile de maine prin intermediul programelor de internship

TotalSoft a decis ca anul acesta programele de internship se vor organiza in mod traditional: la sediul companiei.  

Devino ambasador Top Talents Romania

Anul acesta la Top Talents Romania Connected este anul surprizelor! Desi ne-am mutat in mediul online, dorim sa facem experienta Top Talents una cat mai placuta si mai interactiva pentru participantii nostri, astfel ca apelam si noi  la unul dintre skill-urile viitorului, creativitatea, si lansam o noua provocare: Devino ambasador Top Talents & join the gang!

Generatia Z: Care sunt domeniile preferate ale tinerilor

Luna septembrie debuteaza cu numeroase oportunitati de cariera pentru studenti si proaspat absolventi din Romania care isi doresc sa faca primii pasi spre viitoarea lor cariera. Internship&Trainee Marathon aduce in atentia tinerilor din toate centrele universitare din tara cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practica si joburi entry-level. In perioada septembrie-decembrie, evenimentul...

Ce s-ar putea schimba in Codul Muncii?

Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus pot aduce schimbari in Codul Muncii, la propunerea patronatelor si sindicatelor.  

“Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” - A 8-a Editie a Conferintei Nationale a Asociatiei CIO Council Romania

CIO COUNCIL si Revista CARIERE organizeaza in zilele 15, 16, 17 septembrie 2020, intre orele 14.00 - 17.00, a 8-a editie a Conferintei Anuale a Asociatiei CIO Council Romania pe tema ”Leadership-ul CIO in noua ordine mondiala VUCA” (VUCA = volatility, uncertainty, complexity, ambiguity).

Ce le lipseste tinerilor la primul job in pandemie?

Dobandirea abilitatilor soft skills este probabil, pentru tineri, al doilea cel mai important lucru care poate rezulta din experienta primului job. Insa ce se intampla atunci cand toata aceasta experienta se muta in mediul online?

MTH Digital lanseaza un program intensiv gratuit de cursuri de digital marketing

MTH Digital lanseaza MTH Digital Academy, program intensiv gratuit pentru pasionatii de marketing si e-commerce.

#DareToCode - Inscrie-te la Programmer’s Week in perioada 14-18 septembrie

Stim ca va place programarea, cele mai noi trenduri tehnologice si sunteti dornici sa Invatati mereu ceva nou, de aceea va recomandam sa va Inscrieti la cel mai mare eveniment tech organizat de Cognizant Softvision: Programmers’ Week.

EESTEC a dat startul inscrierilor pentru Soft Skills Academy
Stiri cariera

Am dat startul inscrierilor pentru evenimentul Soft Skills Academy! In acest an, training session-urile se axeaza atat pe dezvoltarea personala, cat si pe cea profesionala.