Stiri cariera

Caut Angajator
Stiri recomandate de pe evz.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe evz.ro (saptamana 9-15 august)

TEDxBucharest - 15th of October 2010

As our stomach needs food and our muscles the exercise, so do our plans for the future need the nurture and inspiration great ideas can give them.

Ce au in comun descoperirea cancerului in 6 minute si un maraton la - 40 ˚C?

Conferinta TEDxBucharest (15 octombrie 2010) - unde ideile bune se intalnesc cu oamenii care au nevoie de ele.

Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro (editia 10 septembrie-10 octombrie 2010)

Ce este? In perioada 10 Septembrie - 10 Octombrie 2010 pe HiPo.ro va avea loc un concurs ce iti ofera sansa ca in schimbul completarii peste 50% a CV-ului tau sa castigi premii si sa beneficiezi la maxim de oportunitatile HiPo.ro. In plus, odata ce vei avea creat un CV bine completat pe HiPo.ro, poti aplica la zeci de joburi in companii de top.

Hipo te invita la RIUF!

  Vino la cel mai mare Targ International de Universitati! Targul va avea loc pe 12 si 13 martie la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 15 martie la Timisoara la Hotel Continental, pe 17 martie la Iasi la Hotel Unirea.  

PMday 2011 – Evenimentul anului in Project Management

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

JTI Internship Program

  JTI lanseaza in fiecare an, incepand din 2008, programe de internship adresate studentilor in multiple arii de specializare precum: marketing, resurse umane, financiar-contabilitate, productie, managementul calitatii, inginerie, relatii cu clientii, achizitii.