Stiri cariera

Caut Angajator
JTI Internship Program

  JTI lanseaza in fiecare an, incepand din 2008, programe de internship adresate studentilor in multiple arii de specializare precum: marketing, resurse umane, financiar-contabilitate, productie, managementul calitatii, inginerie, relatii cu clientii, achizitii.    

3300 de pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

12 joburi cu cel mai ridicat risc de a fi inlocuite de roboti

Roboti mobili sau calculatoarele "smart" ameninta sa inlocuiasca 702 de joburi in urmatorii 10-20 ani, conform unui studiu realizat de Oxford University pe U.S. 

1 din 5 companii planuiesc sa angajeze in perioada aprilie-iulie 2014

Conform studiului realizat de ManpowerGroup Romania cu privire la Perspectivele Angajarii de Forta de Munca, 22% dintre companii planuiesc sa angajeze in perioada aprilie-iulie 2014. Studiul a fost realizat in perioada 16-28 ianuarie pe 626 de angajatori.      

Candidat fara experienta? Afla ce joburi si salarii te asteapta in 2014

Planuiesti sa te angajezi anul acesta, dar nu ai experienta de munca? Manpower, Lugera The People Republic si Adecco prezinta care este lista de joburi disponibila pentru 2014, dar si salariile din fiecare domeniu.      

Msg Systems angajeaza 40 de programatori in Cluj

Furnizorul de consultanta si solutii IT Msg Systems Romania, filiala locala a concernului german Msg Systems AG, angajeaza 40 de programatori in Cluj in perioada urmatoare.  

Joburi mai bine platite in Romania decat in afara tarii

Chiar daca din punct de vedere economic Romania este mai putin dezvoltata decat majoritatea vecinilor sai, exista insa cateva joburi pentru care nu ar merita sa pleci sa lucrezi in strainatate.