Stiri cariera

Caut Angajator
Angajatori de TOP Virtual - cel mai mare targ virtual de cariera

Dupa 3 editii de succes in cele mai mari orase din Romania, Bucuresti, Iasi si Timisoara, cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, continua cu editia online. Intre 5 si 17 mai, pe www.hipo.ro are loc cea de-a treia editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP. Peste 40 de companii prezente te invita sa iei parte la eveniment.      

TRW Automotive creeaza 1.200 joburi in Roman

TRW Automotive, producatorul american de componente auto, a deschis la Roman o noua unitate de productie a airbagurilor, aceasta ducand la crearea a 1.160 de noi locuri de munca. Aceste posturi urmeaza sa fie ocupate pana 2016.

Targul de joburi FORMING - Iasi 2015

Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Joi, 16 Iulie 2015, la Hotel Traian Iasi, Targul de Joburi FORMING - eveniment ce face parte din proiectul “Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”.

Inceputul carierei tale in consultanta
Stiri cariera

​Daca te-ai hotarat sa alegi una din ariile urmatoare: Accounting, Audit sau Taxes, noi iti punem la dispozitie un ghid care va clarifica cele mai frecvente aspecte si care te va ajuta si sa afli care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a-ti creiona o cariera de succes. 

Oportunitati de cariera in strainatate pe Hipo.ro in 2016
Stiri cariera

Daca iti place sa calatoresti si vrei sa incerci piata fortei de munca din alte tari, companiile de pe Hipo.ro ofera oportunitati de cariera in strainatate. Iata o lista cu cateva dintre job-urile active in prezent si companiile care recruteaza:

9 sfaturi pentru interviul de angajare

Primul tau interviu? Al doilea? Iata cateva sfaturi utile care sa te ajute sa treci cu brio de acest pas.