Angajatori de TOP Virtual - cel mai mare targ virtual de cariera

Dupa 3 editii de succes in cele mai mari orase din Romania, Bucuresti, Iasi si Timisoara, cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, continua cu editia online. Intre 5 si 17 mai, pe www.hipo.ro are loc cea de-a treia editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP.

Peste 40 de companii prezente, printre care Microsoft, Oracle, Valeo Lighting Injection, Miele Tehnica Infomatix, Visma Software, Oracle, DB, Genpact, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Thales, GRS, Renault, KPMG te invita sa iei parte la eveniment.

Atat studentii, cat si tinerii profesionisti isi pot gasi cele mai potrivite oportunitati de cariera in cadrul acestui eveniment. Companiile au disponibile programe de internship & trainee, dar si job-uri pentru juniori, middle si senior, in orase precum Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Cluj, dar si in alte orase din Romania.

Companiile ofera peste 30 de programe de Internship si Trainee si nenumarate oportunitati de cariera in domenii precum Vanzari, Marketing, IT&C, Financiar-Bancar, Auto, Inginerie, Servicii & BPO, FMCG, Telecom, Consultanta, Retail.

Si la aceasta editie, participantii pot interactiona cu reprezentantii companiilor si le pot adresa intrebari cu privire la oportunitatile de cariera si job-urile care prezinta interes pentru ei. Prin intermediu solutiei de chat, angajatorii vor raspunde in timp real la intrebarile adresate de catre candidati. La editiile anterioare, cele mai frecvente intrebari au fost in legatura cu procesul de recrutare, competentele cerute de angajatori, locurile de munca disponibile sau programele de internship.

Discuta direct cu angajatorii de la cel mai mare targ de cariera despre job-urile oferite si procesul de recrutare. Reprezentanti ai companiilor Global Remote Services, Accenture sau Renault Romania iti ofera raspuns la intrebarile pe care le ai legate de procesul de angajare.

Viziteaza acum platforma Angajatori de TOP Virtual si gaseste-ti jobul dorit!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania