Stiri cariera

Caut Angajator
Ti-ai imaginat vreodata ca pasiunea ta pentru PR poate fi recompensata cu 1000 de euro?

Vodafone Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, ofera marelui castigator al competitiei Junior PR Award 1.000 de euro si un stagiu de practica in cadrul companiei.

Cea mai mare conferinta internationala din Iasi

Can you spot a great opportunity? Cea mai mare conferinta internationala din Iasi 1-7 septembrie 2008    

Curs de Productivitate oferit de Exegens

  EXEGENS® va prezinta o introducere ideala in tehnicile de Productivitate de tip Lean pentru companiile de productie, servicii si comert. Participantilor li se explica principiile, elementele si tehnicile de baza ale imbunatatirii continue a productivitatii. Acest training EXEGENS® face parte din suita de 19 cursuri privind productivitatea companiilor.

Lungul drum de la initiativa la reusita, vineri, la TEDxBucharest

In doar 5 zile scena Bucurestiului va gazdui 13 minti inspirate care vor arata cum au parcurs drumul de la idee la initiativa si apoi la vis transformat in realitate. In cadrul TEDxBucharest, eveniment ce va avea loc pe 16 octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti, fiecare vorbitor va impartasi intr-o sesiune de 18 minute o parte din pasiunea sa pusa in slujba schimbarii.

TEDxBucharest s-a incheiat, Romania merge mai departe

La ora 24:00, vineri, 16 octombrie 2009, s-au stins luminile in Centrul National al Dansului, dupa evenimentul TEDxBucharest. 13 vorbitori de pe 3 continente au adus in fata audientei de peste 120 de fani TED nu numai simple idei, ci o noua perspectiva asupra potentialului Romaniei.

Regulamentul campaniei promotionale [Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G] - 25 octombrie - 30 noiembrie 2009
Stiri cariera

Regulamentul campaniei promotionale "Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G" 25 octombrie - 30 noiembrie 2009