Stiri cariera

Caut Angajator
Impact-Prima scoala de marketing la nivel national

   Impact este prima scoala de marketing care se desfasoara la nivel national.Impact este un proiect organizat de asociatia Voluntari pentru Idei si Proiecte!Aplica pe www.MarketingSchool.ro

Peste 300 de Stagii pe Bune in IT&C !
Stiri cariera

Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI) anunta rezultatele centralizarii stagiilor disponibile in cadrul programului "Stagii pe Bune", primul program de cariera destinat dezvoltarii personale a studentilor din IT&C.

Probleme provocate de schimbarile demografice din randul fortei de munca
Stiri cariera

Studiul realizat de IBM si ASTD releva existenta unor carente critice in rezolvarea problemelor provocate de schimbarile demografice din randul fortei de munca cauzate de retrage

Sistemul online de evaluări MAPP
MAPP HART

Sistemul online de evaluări MAPPTM este adus în România prin HART Human Resource Consulting, prin website-ul www.mapp.ro care se doreşte a fi primul website dedicat serviciilor de managementul carierei, self-service. Peste 4,5 milioane de persoane în întreaga lume au beneficiat de metoda de evaluare MAPPTM   (Motivational Appraisal of Personal Potential). MAPPTM  este un instrument de evaluare...

Recomanda cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP

Recomanda Targul Angajatori de TOP editia online si poti castiga un MacBook! Cel mai mare targ de cariera din Romania pentru tineri profesionisti continua online pana pe 15 mai. 160 angajatori ofera acum pe HiPo.ro locuri de munca de calitate pentru studenti si tineri profesionisti cu pana la 7 ani de experienta in domeniile bancar, consultanta, IT, inginerie etc.    

e-Projects.ro - prima piata virtuala gratuita de servicii din Romania
Stiri cariera

Compania EvoTree SRL lanseaza portalului e-Projects www.e-projects.ro - prima piata virtuala gratuita de servicii din Romania. Portalul a fost conceput ca un spatiu online de intalnire si colaborare pentru liber profesionistii ce dispun de competente specializate si flexibilitate, pe de o parte, si realizatorii de proiecte care cauta astfel de resurse, pe de alta parte.

Global Management Challenge
Stiri cariera

consta intr-o simulare de management strategic care se adreseaza atat managerilor cat si studentilor. Fiecare echipa conduce o companie virtuala, avand obiectivul final de a avea cel mai bun pret per actiune din grupa in care activeaza. Participantii sunt pusi sa ia decizii atat strategice cat si operative in toate ariile de management ale companiei.

Traininguri gratuite pentru cei care doresc sa-si porneasca o afacere
Stiri cariera

Un studiu efectuat in 2007 indica faptul ca aproximativ 70% dintre tinerii din mediul urban s-au gandit sa demareze propria afacere. Abecedar Business Training vine in intampinarea nevoilor tinerilor cu spirit antreprenorial pentru a le oferi baza de informatii necesara pentru start-up in afaceri.

GE Money is hiring high school graduates and 1st year university students
Stiri cariera

Have you just finished high school or you’re just started to attend university? Then you are definitively thinking to get independent financially in order to pay your university taxes or to just start proving to your friends that you can make it on your own!!!