Stiri cariera

Caut Angajator
Cum a fost prima zi la Angajatori de TOP Iasi

Peste 1.000 de locuri de munca si 30 dintre cei mai doriti angajatori din fiecare industrie te asteapta si maine, 22 martie, la Angajatori de TOP Iasi. Astazi am dat startul celei de-a treia editie a evenimentului in Iasi.

Viitorul in recrutare - cum influenteaza tehnologia interviul de angajare

Candidati care se vor programa singuri la interviu si departajare a acestora cu ajutorul aplicatiilor mobile. Acestea sunt doar cateva din tehnicile de recrutare care vor fi utilizate in viitor de catre angajatori cu scopul de a facilita procesul de selectie. Astfel, companiile vor putea face sute de angajari in perioade scurte de timp.    

Ce trebuie sa stii pentru un salariu intre 3.000-6.700 lei in Romania

Stii ca vrei sa castigi un salariu bun, dar nu esti inca hotarat de ce ar trebui sa te apuci? Iata o lista cu joburile care sunt la mare cautare de catre angajatori si care ofera salarii cuprinse intre 3.000 si 6.700 de lei pe luna.    

Afla pe ce anume vor pune accent angajatorii in urmatorii trei ani

Studiul Best Employers Study (BES) realizat in Europa Centrala si de Est de catre Aon Hewitt , liderul mondial al furnizorilor de servicii de consultanta privind resursele umane, a aratat faptul ca implicarea profesionala (engagement) si motivarea angajatilor sunt doi factori principali care vor conta pentru angajatori in urmatorii trei ani.      

Cum a fost in prima zi la Angajatori de TOP Bucuresti

Peste 3400 de locuri de munca, 20 de programe de internship si 100 de angajatori de top te asteapta si maine, 5 aprilie, la Angajatori de TOP Bucuresti. Astazi am dat startul celei de-a 16-a editii a evenimentului din Bucuresti.

Vineri si sambata are loc cea mai mare editie Angajatori de TOP din ultimii 5 ani

100 de companii participante, peste 3400 de oportunitati de cariera si aproximativ 15 000 de vizitatori sunt asteptati la cel mai mare targ de cariera din aceasta primavara. Vineri si sambata, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a evenimentului de cariera Angajatori de TOP.  

DeLonghi angajeaza 250 de persoane

DeLonghi, producatorul italian de electrocasnice are 400 de angajati la Jucu, insa pana la sfarsitul anului doresti sa mai angajeze 250 de persoane. Compania a investit mult in dezvoltarea zonei de productie, cea mai recenta investitie fiind o hala de 8.000 metri patrati.  

Care sunt motivele pentru care aproape jumatate dintre angajati renunta la un job in primele 6 luni

Circa 40% dintre angajati si-au parasit voluntar anul trecut slujbele in primele sase luni de la obtinerea acestora, conform unui studiu Equifax, citat de Inc.com. Alti 16% dintre noii angajati si-au dat demisia in primele 12 luni de la ocuparea posturilor, fapt ce arata ca mai bine de jumatate dintre cei care aleg din proprie initiativa sa isi paraseasca locul de munca iau aceasta decizie intr-un an de la angajare.  

Angajatii care au un hobby, mai productivi la locul de munca

Psihologii Universitatii de Stat din San Francisco spun ca oamenii care au hobby-uri pot identifica solutii salvatoare in activitatea zilnica, de la birou. Indiferent care ar fi acest hobby, acesti angajati sunt mai dispusi sa-si ajute colegii, pentru a atinge obiectivul comun.    

Grupul german Draxlmaier angajeaza 500 de specialisti romani

Dräxlmaier Group, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto mondiala si un important angajator in Romania, a anuntat deschiderea unei noi companii in Romania si deschiderea unui punct de lucru la Pitesti.