Stiri cariera

Caut Angajator
Joburi studenti - cel mai bun START in cariera

Daca esti student si iti pui adesea intrebarea  "Ar trebui sa-mi caut un loc de munca?”, nu-ti mai face griji. Esti in locul potrivit unde vei gasi raspunsul!  

Mituri despre negocierea in cariera

Fie ca vorbim despre negocierea la un loc nou de munca din cadrul unui interviu de angajare sau de negocierea unei promovari pentru cresterea salariului, tacticile pe care le aplici trebuie gandite de dinainte. Totusi, ce faci atunci cand primesti sfaturi legate de procesul de negociere din surse care nu sunt de incredere si nedocumentate? Nu le dai crezare!

Continental, Dräxlmaier, Hella si Flextronix vor sa construiasca o pista de testare auto

Intrucat principalii producatori din industria de automotive din regiune vor sa construiasca o pista de testate auto, au anuntat Consiliul Judetean Timis ca au nevoie de aproximativ 400 de hectare pentru a isi indeplini obiectivul.  

De ce ar trebui sa obtii certificarea ACCA si cum te poate ajuta in cariera?
Stiri cariera

Ai planuri mari pentru viitorul tau si ti-ar placea sa ai acel as din maneca pentru a avea un avantaj in fata celorlati candidati? Atunci o certificare ACCA este ceea ce iti lipseste.

Start your career with Hewlett Packard Enterprise

Working at Hewlett Packard Enterprise is an opportunity to be part of a pioneering tech company that continues to advance the way people live and work.

Regulament concurs Angajatori de TOP “Tu asa lucrezi?”
Stiri cariera

Regulament concurs Angajatori de TOP “Tu asa lucrezi?”