Stiri cariera

Caut Angajator
Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs - Editia 2018

Creează-ţi experienţa de #CampionAiCafelei alături de noi! Visul tău începe odată cu startul celei de-a doua ediții a Internshipului în Jacobs Douwe Egberts.

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market.
Stiri cariera

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market. Sa stii ca suntem o echipa tanara, prietenoasa, energica si corecta. Suntem siguri ca si tie ti-ar placea la noi, e nevoie doar sa ne cunosti si te vei convinge apoi. Descopera posturile la care poti aplica.

Azure Meetup powered by Microsoft

Are you ready to outpace your knowledge in terms of cloud business? Come and meet our technical experts to explore different Azure clusters.

Un start incitant in cariera la ING, prin programul ING International Talent Programme

Esti un tanar talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in viata a milioane de oameni? Aplica la ING International Talent Programme pana pe 24 iunie si poti incepe jobul visurilor tale in septembrie 2018.

160 de companii - 9000 de joburi
Stiri cariera

Cel mai mare targ de cariera online din tara, Angajatori de TOP Virtual va avea loc in perioada 15 aprilie - 5 mai pe site-ul de recrutare Hipo.ro. 160 de companii de top vor avea disponbile peste 9000 de joburi in diverse domenii de activitate. 

+1000 de programe de internship disponibile in luna mai

Vacanta de Paste s-a terminat si te gandesti la ce o sa faci in perioada urmatoare? Stim ca e greu sa fii la inceput de drum asa ca venim in ajutorul tau si iti propunem o alternativa productiva, care va contribui substantial la viitorul tau. Internship&Trainee Marathon, cel mai mare program national dedicat studentilor si absolventilor, iti propune peste 1000 de programe de internship, trainee si stagii de practica...

Motivarea angajatilor: cat de importanta e si ce solutii au managerii
Stiri cariera

Managerii de top vor angajati de top, iar drumul spre succes este pavat cu intentii bune. Ce solutii au managerii pentru motivarea angajatilor?