Stiri cariera

Caut Angajator
Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania

Afla din acest articol cum poti avea o aplicare de succes pentru pozitia de Business Developer din Coca-Cola HBC Romania, dar si tips & tricks despre procesul de selectie.

Previziuni privind cresterile salariale in 2008
Stiri cariera

Raportul Hay Group – Previziuni privind cresterile salariale din Romania pentru inceputul anul 2008 Studiile firmei globale de consultanta in managemenrt Hay Group dezvaluie astazi care sunt miscarile salariale in piata din Romania pentru perioada urmatoare si care sunt provocarile din agendele managerilor de HR.

Programul de Management Trainee al Nestlé Romania
Stiri cariera

PEOPLE BUILDING BRANDS programul de Management Trainee al Nestlé Romania

Expeditie in HR - 25 – 28 februarie
Stiri cariera

MESAJ CLAR INTR-O LUME CONFUZA E CLAR ca a mai trecut cu bine o sesiune. E CLAR ca esti cu un pas mai aproape de tinta pe care ti-ai propus-o. Dar esti sigur ca ai facut totul pentru a ajunge acolo unde visezi?

Internship-uri internationale in peste 100 de tari
Stiri cariera

Lucrezi si locuiesti intr-o tara straina pe o perioada cuprinsa intre 2 si 18 luni.

Scoala de dezvoltare personala
Stiri cariera

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte desfasoara, in perioada 3 – 14 martie 2008, a 5-a editie a proiectului Personal Development School. Acesta se adreseaza studentilor din anii I si II, de la centrele universitare din Bucuresti, avand ca scop stimularea dezvoltarii personale si profesionale a participantilor.

AdRevolution - 25-29 februarie
Stiri cariera

In perioada 25-29 februarie, pasionatii de publicitate trebuie sa-si lase loc liber in agenda, pentru ca va avea loc cea de-a 3-a editie a conferintelor AdRevolution, cel mai mare eveniment de profil destinat studentilor.

Become a P&G Campus Ambassador!
Stiri cariera

Do you want to leave your mark? Be the inspiration for our next Student Opportunities!

Raiffeisen Trainee 2007-2008- Inscrie-te in cursa
Stiri cariera

Raiffeisen Bank aloca pana la 10 locuri in cadrul fiecarei editii a programului Raiffeisen Trainee. Stagiarii vor fi alesi in urma unui proces riguros de selectie (screening CV-uri, interviuri, teste de abilitati, inventare de caracteristici personale, centru de evaluare). Programul este astfel conceput incat fiecare dintre ei, in calitate de angajat al Raiffeisen Bank, are sansa de a cunoaste banca in detaliu, efectuand...