JTI Internship Program

JTI Internship Program

 

JTI lanseaza in fiecare an, incepand din 2008, programe de internship adresate studentilor in multiple arii de specializare precum: marketing, resurse umane, financiar-contabilitate, productie, managementul calitatii, inginerie, relatii cu clientii, achizitii.

Suntem alaturi de voi,  tanara generatie,  cu dorinta de a asigura conditiile pentru expunerea la aspectele unei afaceri reale si a va facilita invatarea aspectelor practice pe langa cele teoretice achizitionate la cursuri.

JTI a avut in 2010, pentru al doilea an consecutiv,  cel mai mare numar de aplicanti dintre toate companiile participante. Astfel, peste 15.000 de candidaţi s-au înscris in 2010 pentru ocuparea celor 10 locuri oferite.

Pentru anul 2011  internship-urile se vor desfasura pe o perioada de 10 saptamani  in perioada 18 iulie- 23 septembrie in domenii precum: marketing, financiar-contabilitate, productie, calitate, inginerie, resurse umane.

Procesul de selectie este riguros constand in evaluarea personalitatii, a abilitatilor si interviu, proces similar cu cel efectuat la angajare.

In cadrul programului, fiecare intern beneficiaza de sprijinul unui Coordonator din JTI si este implicat in proiectele si activitatile departamentului.

 

Mai jos gasesti lista internshipurilor la care poti aplica:

Va recomandam si:

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI