TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Brasov


 

Studiul "Cei mai doriti angajatori" a ajuns la cea de-a 14-a editie si este desfasurat de compania Catalyst Solutions pentru a analiza perceptia si asteptarile candidatilor cu privire la angajatorii care activeaza pe pietele locale din Romania.

Chestionarul, promovat la nivel national, aduna in fiecare an, raspunsuri ale candidatilor din capitala si marile centre economice ale Romaniei ca, Iasi, Cluj si Timis, Brasov sau Sibiu, insumand 18247 de participanti din toata tara. Dintre acestia, 854 de respondenti din Brasov au stabilit topul celor mai doriti angajatori in acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Click aici pentru a descoperi rezultatele studiului Cei Mai Doriti Angajatori 2019.

Pe baza nominalizarilor acestor respondenti, prezentam mai jos, top 40 cei mai doriti angajatori in Brasov in 2019 si oportunitatile de cariera pe care aceste companii le au deschise in prezent.
 

 

Top 40 Cei mai doriti angajatori in Brasov 2019

 
   
 
Descarca eBook-ul Cei Mai Doriti Angajatori 2019 pentru mai multe detalii.

Reprezinti una dintre companiile prezentate mai sus? Te invitam sa ne scrii la adresa angajatori@catalyst.ro daca vrei sa iti actualizezi profilul de companie pe hipo.ro sau daca vrei sa afli mai multe detalii despre rapoartele studiului "Cei mai doriti angajatori" si cum te pot ajuta in realizarea unei strategii de employer branding.
 

Va recomandam si:

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI