Orange

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Telecom

Site www.orange.ro/jobs


Orange este ceea ce suntem si ceea ce facem, în fiecare zi

În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.

Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

Pe toţi îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.
Orange înseamnã cã vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţã.

În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamnã acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.

Te invitãm sã experimentezi Orange şi avem încredere cã împãrtãsim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevãr senin.


Dacă ai întreba oamenii de la Orange de ce au ales să lucreze aici, cu siguranţă ai afla o multitudine de motive. Suntem diferiţi, avem preocupări, aptitudini şi competenţe diferite, însă împărtăşim aceleaşi valori, iar asta ne face una din cele mai puternice şi unite echipe.

Reputaţie

Suntem o companie tânără, însă cu un istoric de invidiat în rândul companiilor de telecomunicaţii. Ne-am propus de la bun început să oferim servicii inovatoare şi uşor de folosit pentru a îmbunătăţi şi simplifica viaţa fiecăruia. 
Noi suntem cei care au vorbit pentru prima dată despre lucruri tehnice în cel mai simplu mod, pe înţelesul tuturor. Tot noi am fost avangardişti şi în ceea ce priveşte tarifele, atunci când am introdus taxarea la secundă. Această strategie de a pune întotdeauna clienţii pe primul plan ne-a transformat într-una dintre cele mai recunoscute şi atrăgătoare companii. Cele peste zece milioane de clienţi Orange România vorbesc de la sine despre asta.

Personalitate

Facem parte din Orange Group, o companie cu extindere globală. Cu toate acestea, Orange România îşi păstrează o personalitate unică şi distinctă, care se regăseşte în tot ceea ce facem, de la reclame până la mediul în care lucrăm, de la ambianţa şi profesionalismul întâlnit, până la serviciile oferite.

Cultura

La Orange te întâmpină o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Aici îţi este încurajată orice idee care poate să facă lucrurile să meargă mai bine. În plus, ţi se oferă libertatea de a fi tu însuţi.


 

Mihaela - Corporate Customer Service Key Accounts Manager 

‘’Experienţa mea de până acum la Orange m-a maturizat, m-a făcut să înţeleg că munca este recompensată, că zâmbim după un succes şi încercăm să învăţăm după un eşec, că îţi poţi face prieteni, că aici nu există nu se poate, ci doar cum să facem.’’

Florin - Learning Consultant 

"De prin cursuri adunate, îmi amintesc că un om mai înţelept decât voi fi eu vreodată a spus că niciun vânt care îţi suflă în pânze nu îţi va fi favorabil atât timp cât ştii înspre ce port te îndrepţi. în cei şase ani în Orange, pentru mine, vântul a suflat şi suflă cu putere şi înainte, destinaţia e diversă – de la fiecare curs pe care îl susţin până la programele de învăţare care mă onorează."

Anca - Roadmap Manager 

"Experienţa mea la Orange a fost conştientizarea faptului că succesul şi calitatea se construiesc doar dacă astăzi ai rezultate mult mai bune decât ieri şi mâine mult mai bune decât astăzi."
 

Oana - Product Manager 

"în Orange am avut şansa de a mă dezvolta într-un mediu dinamic, am învăţat şi am evoluat profesional, am primit apreciere pentru munca depusă şi am avut satisfacţia de a veni înajutorul clienţilor, am legat prietenii adevărate cu oameni speciali şi am avut şansa să mă bucur de noutăţile pe care le aduce fiecare job."

 

Tudor - Product Manager 

"Am crezut că Orange este un loc de muncă bun în care lucrează profesionişti de la care ai mereu ce învăţa. Dar Orange e de fapt un fel de a două casă şi colegii îmi sunt o a doua familie."
 

Mihai - Head of Service Quality & Efficiency Management

"Head of Service Quality & Efficiency Management înseamnă…… în primul rând o mare responsabilitate. Departamentul pe care-l conduc este responsabil de monitorizarea şi performanţa serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri, de procesele transversale şi de gestionarea eficienţei care stă în spatele activităţilor din departamentul tehnic."

 

Ne-am propus să te ajutăm să faci cele mai potrivite alegeri, care să îţi aducă mulţumire şi să te facă să zâmbeşti în fiecare zi!

De aceea, am dezvoltat două programe de practică în care te poţi înscrie oricând:

Orange First Step:
Orange Educational Program:

Să faci echipa e lucru mare. Să te mândreşti cu asta, poate fi cea mai bună senzaţie de dimineaţă!

Nu poţi alege tot ce ţine de un job: oamenii vin şi pleacă în dezvoltarea lor, sediul şi biroul pot fi sau nu pe gustul tău,  poţi fi strălucit în ceea ce faci sau poţi avea momente de impas. Cu siguranţă însă, toate vin cu plăcere dacă eşti omul potrivit,în locul potrivit.

Chiar mai mult, într-un mediu prielnic,  te-ai putea surprinde realizând lucruri de care nu te-ai fi crezut în stare. Ce-ar fi deci,  dacă încă de la început, ai fi tu cel care alege comunitatea în care să fii un profesionist?

E simplu, pentru că: 

  • ţi-am pregătit un studiu de personalitate, pe care îl poţi completa oricând. E o distracţie de ~ câteva minute,  la finalul căreia primeşti profilul tău de angajat 
  • aşa vei şti către ce fel de domeniu să te îndrepţi pentru cele mai bune rezultate şi dacă împărtăşim aceleaşi valori 
  • la final, vei descoperi cât de simplu este să îţi dai seama ce cauţi, aşa că împărtăşeşte studiul şi prietenilor tăi,  aflaţi la început de carieră sau într-un moment de schimbare

Vrei sa afli cat de compatibili suntem?

Acceseaza acest quiz simpatic: http://surveys.orange.ro/s3/HRG 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Orange

Companie Oras(e) Data
Direct Sales Representative/Soho Segment Iasi [#InterviuOnline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de vanzari Direct Sales este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe pozitia de Direct Sales Representative cu sediul in Iasi.

Orange Iasi
05.03.2021
Frontline Support Engineer (french fluent) [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Our mission is to provide remote technical assistance and support for an Orange customer and its external partners/providers

Orange BUCURESTI
05.03.2021
DevOps Engineer [IoT, Openshift, PaaS]

part-time1 - 5 ani experienta

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Senior Java Developer

part-time1 - 5 ani experienta

Build and develop code in a team of mixed skills professionals (frontend, backend, analysts, QA, UX)

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Business Sales Representative Oradea

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de vanzari SOHO&SME este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe pozitia vacanta de Business Sales Representative in Oradea.

Orange Oradea
05.03.2021
Sales Representative Shop AFI Cotroceni Bucuresti [#Interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul de Sales Representative in Orange Shop ul AFI Cotroceni din Bucuresti.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Senior Supply Chain Project Manager [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a Project Manager capable of handling multiple projects either on-going ones or initiating new ones with Orange affiliates

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Direct Sales Representative/Soho Segment Bucuresti [#InterviuOnline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de vanzari Direct Sales este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe pozitia de Direct Sales Representative cu sediul in Bucuresti.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Sales Representative Shop Auchan Tricodava Bucuresti [#Interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul de Sales Representative in Orange Shop ul Auchan Tricodava din Bucuresti.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Customer Care Representative - Call Center Galati[#InterviuAcasa]

full-time1 - 5 ani experienta

-

Orange Galati
05.03.2021
Sales Representative Shop Mall Vitan Bucuresti [#Interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul de Sales Representative in Orange Shop ul Mall Vitan din Bucuresti.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Process Improvement Coordinator

full-time1 - 5 ani experienta

Obiectivul rolului este de a crea si imbunatati constant procesele din departamentul Customer Service, cu scopul de a creste calitatea serviciilor.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Transmission Expert

full-time1 - 5 ani experienta

Technical rollout of the fiber network and associated equipment, covering all phases from low level design, to deployment and handover to operations.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
PrePay Sales Representative Jud. Alba [#Interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Prepay Sales Representative in Alba Iulia!

Orange Alba Iulia
05.03.2021
B2C Telesales Manager [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

B2C Telesales Manager

Orange BUCURESTI
05.03.2021
VMware System Administrator [#OnlineInterview]

full-time1 - 5 ani experienta

The team's mission is to ensure the availability of Orange Romania IT enterprise infrastructure for both internal and external customers.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Communication Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Organize, plan, develop and administer mass-market advertising campaigns.

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Solution Design Engineer

full-timeStudent/Absolvent

You will grow in our team as part of division which counts hundreds of professionals inside Technology Department. We constantly try to improve our knowledge, share practices and stories from the "battlefield".

Orange BUCURESTI
05.03.2021
Accountant receivable

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de Accounts Receivable este tn cautarea unui nou coleg care sa ocupe pozitia noastra de Contabil, vacanta urmatoarele 8 luni!

Orange BUCURESTI
04.03.2021
DevOps Engineer [Employee Referral Program]

part-time1 - 5 ani experienta

You will be part of a young and dynamic organization together with infrastructure architects, network engineers, system engineers & project managers.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Java Technical Lead [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Orange Romania's IT Digital Platforms Team is looking for a new colleague to lead an agile team of software engineers .

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Retention&Loyalty Assistant - Call Center Galati [#InterviuAcasa]

full-time1 - 5 ani experienta

-

Orange Galati
04.03.2021
IT Functional Analyst [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

The Group supply chain IT Functional Analyst, is responsible for end-to-end ownership of one or more data analytics projects

Orange BUCURESTI
04.03.2021
IT Project Manager [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

You will work in the e-buro skill center team as a technical project manager /expert to develop, deploy and support the current version of e-buro.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Data Governance Specialist [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a colleague with expertise in Data Governance for our new Data & AI Skill Center.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Fix Services Proposition Manager

part-time1 - 5 ani experienta

The MKT department is looking for a new colleague to manage the entire marketing strategy on fix services, with focus on convergent propositions for P

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Financial Controller [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Our Controlling Team is looking for a new colleague to fill in our Senior Financial Controller vacant position within the team!

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Business Analyst Oracle Fusion

part-time1 - 5 ani experienta

As a Senior Business Analyst on the Oracle Fusion Solution your contribution is needed on participation into different projects

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Data Engineer [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a colleague for a Data Engineer role available in our new Data & AI Expertise Center.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Software Engineer[#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Our team is looking for a Senior Software Engineer to contribute in designing and developing in-house software products.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
CRM Support Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Do you have a convincing message to express what you do?

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Sales Representative Sfantu Gheorghe [#InterviuAcasa]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative in magazinul nostru din Sfantu Gheorghe

Orange Sfantu Gheorghe
04.03.2021
Service Delivery Manager

part-time1 - 5 ani experienta

As a Service Delivery Manager, you will secure Quality of Service that our team delivers towards internal customers.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
.NET Senior Software Development Engineer [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for talented software developers to join IT Digital Platforms department to create complex software solutions.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Data Scientist [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a colleague to join or new Data & AI Expertise Center on a Data Scientist role.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
IT Functional Expert

part-time1 - 5 ani experienta

You will provide functional and technical expertise on applications contributing effectively to their development and day-to-day-use.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Supply Chain Project Manager [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

You will be in charge of deploying the portfolio of Supply Chain projects across the Orange footprint (Europe & Middle East Africa affiliates)

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Cloud System Engineer

part-time1 - 5 ani experienta

Orange Services is looking for a colleague to join the Infrastructure team within the Orange Group Shared Services Center.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Software Development Engineer [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Orange Romania's Development Team is looking for a new colleague a colleague to build applicationsfor a large and business critical functional area.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Corporate Help Line Representative

full-time1 - 5 ani experienta

Daca iti place sa interactionezi la telefon cu clientii Orange, te asteptam in echipa noastra!

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Fixed Access Network Expert

full-time1 - 5 ani experienta

Contribute to the technical rollout of the fiber network and associated equipment, covering all phases.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Orange Money Head of IT, Technology & Innovation

part-time1 - 5 ani experienta

Orange Money Head of IT, Technology & Innovation

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Technical Architect [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are currently looking for colleagues to reshape the architecture of a project that manages and monitors fleets of SIMs

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Sales Representative Piatra-Neamt [#InterviuAcasa]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative in magazinul nostru din Piatra-Neamt

Orange Piatra Neamt
04.03.2021
Supply Chain Business Analyst Oracle Fusion

part-time1 - 5 ani experienta

Direct involvement in project deployment in Orange affiliates, workshops organization, functional specifications, solution validation, close follow-up

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Skill Center Leader VMS [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

We are looking for an Voice Mail Services (VMS) Corporate Skill Centre leader that is in charge of technical support, expertise and vendor management

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Service Delivery Manager

part-time1 - 5 ani experienta

Contributes to accomplishment of strategic objectives by overseeing multiple projects/services activities within the scope assigned.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Java Developer [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

IT Digital Platforms team is looking for a new colleague to develop software for www.orange.ro online shop.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Customer Care Representative - Call Center Galati[#InterviuAcasa]

full-time1 - 5 ani experienta

-

Orange Galati
04.03.2021
Senior Network Infrastructure Consultant

part-time1 - 5 ani experienta

The Senior Network Infrastructure Consultant participates in the architecture, technical strategy and design of networking and security solutions

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Network & Security Design Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a Senior Network & Security Design Engineer to join our team,

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Sales Representative Orange Shop Bucuresti [#Interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul de Sales Representative intr-unul dintre Orange shop urile noastre din Bucuresti.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Service Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for a Service Engineer to contribute and operate successfully various platforms such as Messaging, Device Management, Payment, Cloud.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
PrePay Sales Representative Sfantu Gheorge

part-time1 - 5 ani experienta

If you want to work in sales then take a look at the job description and apply for the position of PrePay Sales Representative in Sfantu Gheorghe.

Orange Sfantu Gheorghe
04.03.2021
Senior Cloud Developer

part-time1 - 5 ani experienta

Wanted: passionate Cloud Developer with a natural inclination for automating everything

Orange BUCURESTI
04.03.2021
IP Network Expert

full-time1 - 5 ani experienta

As a IP Network Expert you will design and engineer IP architectures for internal and commercial services.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
IT Infrastructure Solutions Architect [Storage & SAN Enterprise Solutions]

full-time1 - 5 ani experienta

You will act as a subject matter expert on technologies and trends in Storage and SAN solutions architecture

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Convergent Solution Factory Expert

full-time1 - 5 ani experienta

Your work will impact the E2E solutions design and implementations for medium and large corporate customers that rely on Orange Romania expertise.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Domain Solution Architect

part-time1 - 5 ani experienta

Join the leadership team of the new Enterprise Data Management & Analytics Office (EDM&AO) ICT division inside Orange Romania.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Senior Network & Security Design Engineer [#OnlineInterview]

full-time1 - 5 ani experienta

You will be part of a young & dynamic organization together with infrastructure architects, network engineers, system engineers and project managers.

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Business Sales Representative Timisoara

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de vanzari SOHO&SME este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe pozitia vacanta de Business Sales Representative in Timisoara.

Orange Timisoara
04.03.2021
Office Infrastructure IT Technician [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Office Infrastructure Team is looking for a colleague to monitor and provide hardware and software support for all our IT equipment

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Sales Representative Craiova [#InterviuAcasa]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative in magazinul nostru din Craiova

Orange Craiova
04.03.2021
Sales Representative Miercurea Ciuc [#InterviuAcasa]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative in magazinul nostru din Miercurea Ciuc

Orange Miercurea-Ciuc
04.03.2021
IT Platforms Site Reliability Engineer [Referral Program]

full-time1 - 5 ani experienta

-

Orange BUCURESTI
04.03.2021
Cloud Infrastructure Engineer [#OnlineInterview]

full-time1 - 5 ani experienta

Network and System Infrastructure team is looking for a colleague to contribute in the delivery of the services to the service platforms in Orange.

Orange BUCURESTI
03.03.2021
Expert Solution Sales Consultant Shop Baneasa [#interviuonline]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul de Expert Solution Sales Consultant in Orange Shop Baneasa din Bucuresti.

Orange BUCURESTI
03.03.2021
Talent Sourcing Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Network through various sourcing channels to find candidates with targeted skills, experience and potential.

Orange BUCURESTI
02.03.2021
Senior Oracle Database Administrator

part-time1 - 5 ani experienta

Provide support for all database related issues

Orange BUCURESTI
02.03.2021
Sales Representative Mangalia #interviuonline

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa Retail este in cautarea unui nou coleg care sa ocupe postul vacant de Sales Representative pentru magazinul nostru din Mangalia.

Orange Mangalia
02.03.2021
Accountant Receivable [#OnlineInterview]

part-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra de Accounts Receivable este tn cautarea unui nou coleg care sa completeze pozitia noastra de Contabil, vacanta urmatoarele 12 luni!

Orange BUCURESTI
02.03.2021
ICT Business Development Manager Brasov

part-time1 - 5 ani experienta

Our Corporate team is looking for a senior salesman in order to prospect and develop new business opportunities on IT&C.

Orange Brasov
01.03.2021
Java Developer

part-time1 - 5 ani experienta

We are currently looking for colleagues to extend our "Karma" team

Orange BUCURESTI
01.03.2021
Senior Sales Data Analyst [#RemoteWork]

part-time1 - 5 ani experienta

Sales Data Analysis Team is looking for a talented colleague!

Orange BUCURESTI
01.03.2021

Joburi Orange

Companie Oras(e) Data