Afla care sunt invitatii de la Top Talents Romania 2019!

Au mai ramas doar cateva zile in care te poti inscrie la editia a 12-a Top Talents Romania!

 

Nu rata ocazia de a te intalni cu reprezentanti ai celor 13 companii partenere, speaker-ul nostru international Joseph Liu si personalitati din lumea mondena. Toti acestia vor veni cu propria poveste din viata personala si profesionala prin intermediul careia vor defini ceea ce inseamna un brand personal.

Printre invitatii nostri de seama se numara Bogdan Nicolai, moderatorul de anul acesta si prezentatorul matinalului “Los Bandidos" la Smart FM. El este si scriitorul bestseller-ului "Love is Fun" (alaturi de Gaspar Gyorgy), endorser pentru mai multe brand-uri importante si MC pentru evenimente corporate.
 

In ultimii ani, a fost scenaristul show-ului "Vocea Romaniei", directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM Romania si realizator de emisiuni la Europa FM. Bogdan a semnat, de asemenea, scenarii pentru filme de lung metraj si seriale de televiziune, dar si editoriale, reportaje si texte umoristice pentru “A list Magazine” by Andreea Esca, ProMotor, The ONE si Times New Roman. A scris - si a jucat in - nenumarate sketch-uri care au devenit virale pe Facebook si YouTube.
Pentru petrecerile corporate, lansarile de produs sau concertele pe care le prezinta, Bogdan Nicolai combina experienta in interactiunea cu publicul, castigata in cei peste 20 de ani de radio, cu umorul si talentul sau literar. Clientii sunt cuceriti de profesionalismul cu care isi concepe glumele si discursurile, adaptandu-le perfect la publicul tinta.


Acesta o va avea alaturi sambata, 23 noiembrie, pe Diana Dumitrescu, invitat special ce va vorbi despre provocarile si oportunitatile pe care le-a intalnit in cariera sa. Mai mult, ea ne va spune cum a reusit sa isi mentina un brand personal autentic cu toate ca profesia sa de actor necesita transpunerea in numeroase personaje (asadar, schimbarea brandului personal in functie de rolul interpretat).
 


Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite de la noi, care a cucerit publicul nu doar prin frumusetea ei ci si prin talent. A devenit cunoscuta datorita rolurilor pe care le-a interpretat in serialele produse de MediaPro pentru postul de televiziune Acasă TV, in multe fiind personajul principal.

Luand in cosiderare drumul profesional si personal parcurs atat ca actrita, cat si ca blogger si influencer, Diana a fost abordata de echipa Top Talents România pentru a sustine un speech despre pasiune, autenticitate și construirea unui brand personal puternic.





De asemenea, Joseph Liu, va veni pentru prima data in Romania si va discuta despre Crafting a Strong Personal Brand, o tema de actualitate ce se afla in atentia marilor angajatori. Acesta va fi speakerul international ce va deschide evenimentul pe 22 noiembrie si va impartasi cu toti cei prezenti din experienta sa de peste 10 ani in diferite domenii.
 


"I have always been fascinated by the idea of reinvention. As someone who’s navigated three major career changes and managed four brand relaunches during this 10 years of international brand management experiences at companies like Clorox, Gü Puds, and General Mills, I now dedicated to help people define and market their personal brands more effectively during times of career transition, applying branding and marketing principles from the consumer goods industry. Based in London, I am a personal branding consultant and the host of the Career Relaunch podcast, featuring personal stories of career reinvention with listeners in 143 countries, including Romania where it’s ranked as a Top 15 Careers podcast on Apple Podcasts, and recognised as a top business and career podcast in Forbes, Glassdoor, and Business Insider. I was also a keynote speaker for conferences and organisations including TEDx, MarketingWeek Live, The Guardian, General Assembly, Google Campus, London Business School, Cambridge Business School, and Oxford Business School.



Pe langa insight-uri venite de la personalitati cu o cariera in lumea mass-media, la evenimentul din toamna aceasta veti putea obtine informatii valoroase si dobandi skilluri noi alaturi de cei peste 40 de profesionisti veniti sa reprezinte companiile partenere. BOSCH, BRD, JTI, Philips, Unilever, Vodafone Romania, A.T.Kearney, Coca-Cola HBC Romania, KPMG, Ursus Breweries, L'Oreal, Groupe Renault Romania si British American Tobacco vor fi prezenti in spatiul de networking si vor sustine workshop-uri gratuite, Round Tables si speech-uri ce vor ajuta tinerii participanti sa isi defineasca brandul personal, sa isi imbunatateasca CV-ul si, de ce nu, sa isi gaseasca jobul mult dorit.

 

Inscrierile la Top Talents Romania vor fi deschise pana pe 8 Noiembrie 2019. Daca si tu vrei sa fii prezent la cel mai tare eveniment de cariera dedicat tinerilor la inceput de drum, te poti inscrie chiar acum!



                                                                           

 



 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI