Stiri cariera

Caut Angajator
Oportunitati de cariera in strainatate pe Hipo.ro in 2016
Stiri cariera

Daca iti place sa calatoresti si vrei sa incerci piata fortei de munca din alte tari, companiile de pe Hipo.ro ofera oportunitati de cariera in strainatate. Iata o lista cu cateva dintre job-urile active in prezent si companiile care recruteaza:

9 sfaturi pentru interviul de angajare

Primul tau interviu? Al doilea? Iata cateva sfaturi utile care sa te ajute sa treci cu brio de acest pas.

Workshopul - o modalitate de dezvoltare in cariera pentru tinerii talentati de Top

Poate cele mai asteptate sesiuni de pe tot parcursul evenimentului Top Talents Romania 2016 au fost workshopurile, deoarece participantii au interactionat cu reprezentantii companiilor, iar acestia din urma au avut ocazia de a-si cunoaste poate viitorii angajati.

Workshopuri interactive gasesti la Top Talents

Participantii Top Talents Romania 2016 au luat parte la activitati practice care i-au indemnat sa lucreze in echipa si le-au testat abilitatile de comunicare. In a doua zi a evenimentului au avut loc patru workshopuri pe teme precum: Public Speaking, Storytelling, identificarea soft skill-urilor, The power of self directed learning.

Business-ul este despre actiune, nu despre idei

Evenimentul Top Talents Romania din toamna anului 2016 a fost deschis cu sesiunea Entrepreneurship vs. Intrapreneurship moderata de Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania.

A fi sau a nu fi un lider bun? Discovering, Dreaming, Designing and Destiny

De la Top Talents Romania 2016, un eveniment care a reunit tineri cu potential, nu putea sa lipseasca o sesiune de discursuri motivationale, izvorate din experienta unor oameni de succes. Reprezentantii companiilor Vodafone Romania, Coca–Cola HBC Romania, Philips, Arctic, EY, Unilever ne-au spus cum poti deveni un lider de succes.