Stiri cariera

Caut Angajator
Peste 30 de institutii educationale internationale isi prezinta programele de studii postuniversitare la RIMME 2010

A doua editie a RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION va avea loc joi, 11 martie 2010, la Hotel Intercontinental in Bucuresti. RIMME este un eveniment ce faciliteaza tinerilor romani contactul cu reprezentantii a peste 30 de programe internationale de studii post-universitare.  

Strategii pentru succes- program de dezvoltare a carierei pentru tineri

Participand la programul "Strategii pentru succes" vei putea identifica aspectele care diferentiaza persoanele ce au succes extraordinar in cariera de restul.

Impact Marketing School

Aflat la cea de-a IX-a editie, Impact Marketing School continua traditia si ofera tinerilor, si in acest an, o viziune de ansamblu asupra unei cariere in acest domeniu. Astfel, prima scoala de marketing la nivel national ofera studentilor oportunitatea de a realiza o campanie integrata de marketing pentru partenerul proiectului – Raiffeisen Bank.

ADVICE Students da startul celei de-a doua editii Creativity Blueprints

Bucuresti, Orange Concept Store, 15 – 26 martie 2010 – ADVICE Students organizeaza workshopurile gratuite Creativity Blueprints. Editia de anul acesta pune accentul pe istoria curentelor din advertising si pe elementele inovative care au stat la baza formarii lor.

Scoala de strategie Think Strategy la a cincea editie

Bucuresti, 22 martie - 2 aprilie 2010 – ADVICE Students continua seria de proiecte destinate studentilor pasionati de publicitate, cu editia a cincea a scolii de strategie.    

Business School - primul tau pas spre succes

Odata cu intrarea in noul mileniu s-a nascut un proiect al unui grup de tineri care a luat initiativa de a “repara” un anume sector al educatiei. Punand-i pe studenti fata in fata cu situatia reala a mediului romanesc de afaceri, grupul le ofera acestora strategii viabile de abordare a oportunitatilor intalnite. Toate acestea stau reunite sub numele de Business School.      

Oxford Sad Business School lanseaza cea de-a cincea competitie Youth Business Development

Oxford Saïd Business School lanseaza cea de-a cincea competitie Youth Business Development (YBD) si consta intr-un business game pe teme de responsabilitate sociala.    

Myth Busters Business Edition

Participa la Myth Busters – Business Edition, organizat de B.O.S, pentru a afla si a demonta orice mit care sta în jurul antreprenoriatului, pentru a-ti schimba parerile si pentru a vedea din orice piedica o adevarata provocare.     Daca esti un tanar cu initiativa, idei si cu preocupare spre business, daca îti doresti sa fii propriul tau sef si sa ai afacerea ta, daca nu îti...

ADVICE Students organizeaza AdRevolution

Daca vrei sa iei parte si tu, te asteptam sa afli care mai sunt tendintele in domeniul publicitatii, direct de la specialistii in comunicare.    

Leadership School da startul celei de-a 5-a editii! Iti oprim un loc?

Pe langa soare, martisoare si miros de flori, primavara vine cu o sansa extraodinara: sansa ca tu sa faci parte din generatia a 5-a de alumni Leadership School! Nu-ti face planuri in perioada 21-27 martie si rezerva-ti un loc la Poiana Brasov, la unica scoala de leadership din Romania.