Stiri cariera

Caut Angajator
Coca-Cola HBC Romania continua si in 2011 programul de internshipuri destinate studentilor si absolventilor

Vara aceasta, Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.  

Fii consultant pentru o zi! Perspective de cariera in consultanta in Romania

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Astfel, la inceput de vara, LSRS invita studentii romani sa aplice la Business Consulting Case Study Event si Go4Media.          

MSc Programme in International Marketing (PR.I.MA.) - Athens University of Economics and Business

PR.I.MA. is a full time post graduate programme offered by the Department of Marketing & Communication of the Athens University of Economics & Business (AUEB), Greece. The application period for the acad.year 2011-2012 is open until May, 31st, 2011.      

Liga Studentilor Romani din Strainatate aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tine

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Astfel, la inceput de vara, LSRS invita studentii romani sa aplice la Business Consulting Case Study Event si Go4Media.          

Noutati din Arhitectura - Design - Proiectare

Daca esti pasionat de arhitectura, design, proiectare sau alte arte vizuale si te atrage provocarea de a realiza o opera de arta din materiale neconventionale, Red Bull organizeaza competitia The Art of Can. Participantii se pot inscrie in concurs cu o lucrare (sculptura, pictura, imagine 3D sau o piesa de arta moderna) la realizarea careia au folosit ca materie prima sau ca punct de plecare doza albastra si argintie...

Repere practice pentru imbunatatirea performantei - eveniment ACCA in Bucuresti

Ne bucuram sa anuntam organizarea celui de-al 50-lea eveniment ACCA in Bucuresti, in acest an aniversar in care ACCA a implinit si cinci ani de la deschiderea biroului local in Romania.  

Dr. Harold Kerzner la PMday 2011

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

Lansare „Carevasazica” #2

Carevasazica si pe final de primavara! Ziarul asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania se pregateste de lansarea celui de-al doilea numar al publicatiei gratuite pentru studenti, „Carevasazica”.

TrainingWeeks – Antreneaza-te pentru cariera ta!

Ne pregatim pentru LEADERSHIP si ANTREPRENORIAT! Sase zile, sase serii de antrenament, incepand de luni, 23 mai!    

Vino alaturi de noi pe 22 mai! Bucurestiul Fluiera Fault!

Spre sfarsitul lunii mai, AIESEC Bucuresti trage un semnal de alarma pentru al patrulea an consecutiv, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala Bucurestiul Fluiera Fault.