Stiri cariera

Caut Angajator
Perceptia ta asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts (EA)

Te invitam sa participi la un scurt chestionar ce investigheaza perceptia profesionistilor si a studentilor asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts.

In Lumea Carrefour, e usor sa-ti scrii povestea!

Ce inseamna sa lucrezi pentru Carrefour, unul dintre cei mai mari si atractivi angajatori din retailul romanesc si european? Iti putem povesti despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspat, despre mediul si conditiile de lucru, flexibilitatea, stabilitatea si dezvoltarea profesionala de care se bucura cei care lucreaza alaturi de noi, dar cel mai bine afli toate astea direct de la colegii nostri din magazine.

Regulament de participare la concursul - Studiul Perceptia asupra industriei IT in Bucuresti si asupra brandului de angajator Electronic Arts

Citeste regulamentul de participare la concursul - Studiul "Perceptia asupra industriei IT in Bucuresti si asupra brandului de angajator Electronic Arts"

Regulament de participare la concursul - Studiul Perceptia cu privire la angajatorul Mega Image

Citeste regulamentul de participare la concursul Studiul Perceptia cu privire la angajatorul Mega Image

Regulamentul de participare la concursul Studiul Preferintele profesionistilor IT cu privire la mediul de lucru

Citeste regulamentul de participare la concursul Studiul Preferintele profesionistilor IT cu privire la mediul de lucru!

SISC revine cu editia VII a evenimentului Spring IT
Stiri cariera

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta cea de-a VII-a editie a Spring IT, care se va desfasura la Hotel Ambasador, in perioada 5-9 martie 2018.

6 motive pentru care Kaufland este 3 x Angajator de Top

Kaufland Romania a obtinut pentru al treilea an consecutiv titlul de Angajator de Top, certificare acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda. Cu aceasta ocazie am stat de vorba cu Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland Romania, pentru a afla in ce consta ecuatia lor de succes.

Fabrica Bosch din Cluj angajeaza

Lider global Bosch - Jucu, judetul Cluj, in furnizarea de tehnologii si servicii, organizeaza campania „Descopera Bosch Cluj”, care se adreseaza persoanelor ce doresc sa lucreze in cadrul fabricii din Cluj, si celor care vor sa interactioneze cu tehnologia automotive.

Oportunitati de cariera in Servicii & BPO la Angajatori de TOP Virtual
Stiri cariera

Companii de top din Servicii & BPO recruteaza la Angajatori de TOP Virtual! Daca iti doresti un job in acest domeniu, aplica la pozitiile disponibile. Acum este sansa ta de a face o schimbare in cariera sau de a da startul acesteia. 

Descoperă Bosch Cluj
Stiri cariera

Descopera Bosch Cluj. Doua weekend-uri de exceptie in fabrica Bosch Cluj, cu aproape 800 de vizitatori. Un eveniment unde ai avut ocazia sa cunosti compania, sa participi la workshop-uri tematice din sfera SMT si Industry 4.0 sa discuti cu specialisti din domeniu, sa vizitezi fabrica, sa testezi faimoasele noastre eBike-uri si chiar sa aplici pentru a deveni membru al echipei Bosch Cluj.