Stiri cariera

Caut Angajator
Oportunitati de cariera in Servicii & BPO la Angajatori de TOP Virtual
Stiri cariera

Companii de top din Servicii & BPO recruteaza la Angajatori de TOP Virtual! Daca iti doresti un job in acest domeniu, aplica la pozitiile disponibile. Acum este sansa ta de a face o schimbare in cariera sau de a da startul acesteia. 

Descoperă Bosch Cluj
Stiri cariera

Descopera Bosch Cluj. Doua weekend-uri de exceptie in fabrica Bosch Cluj, cu aproape 800 de vizitatori. Un eveniment unde ai avut ocazia sa cunosti compania, sa participi la workshop-uri tematice din sfera SMT si Industry 4.0 sa discuti cu specialisti din domeniu, sa vizitezi fabrica, sa testezi faimoasele noastre eBike-uri si chiar sa aplici pentru a deveni membru al echipei Bosch Cluj.  

Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs - Editia 2018

Creează-ţi experienţa de #CampionAiCafelei alături de noi! Visul tău începe odată cu startul celei de-a doua ediții a Internshipului în Jacobs Douwe Egberts.

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market.
Stiri cariera

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market. Sa stii ca suntem o echipa tanara, prietenoasa, energica si corecta. Suntem siguri ca si tie ti-ar placea la noi, e nevoie doar sa ne cunosti si te vei convinge apoi. Descopera posturile la care poti aplica.

Azure Meetup powered by Microsoft

Are you ready to outpace your knowledge in terms of cloud business? Come and meet our technical experts to explore different Azure clusters.

Un start incitant in cariera la ING, prin programul ING International Talent Programme

Esti un tanar talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in viata a milioane de oameni? Aplica la ING International Talent Programme pana pe 24 iunie si poti incepe jobul visurilor tale in septembrie 2018.

160 de companii - 9000 de joburi
Stiri cariera

Cel mai mare targ de cariera online din tara, Angajatori de TOP Virtual va avea loc in perioada 15 aprilie - 5 mai pe site-ul de recrutare Hipo.ro. 160 de companii de top vor avea disponbile peste 9000 de joburi in diverse domenii de activitate.