Stiri cariera

Caut Angajator
Romania Juna - inainte, impreuna!

  Liga Studentilor Romani din Strainatate, alaturi de organizatiile studentesti din Romania, organizeaza „Romania Juna”, cel mai important eveniment care reuneste studentii si absolventii romani de pretutindeni. Evenimentul este organizat sub inaltul patronaj al Bancii Nationale a Romaniei si al domnului guvernator Mugur Isarescu.  

EduCamp: O saptamana = O experienta

EduCamp te invita la Tabara 2011 din Delta Dunarii. Timp de o saptamana vei avea posibilitatea sa lucrezi impreuna cu alti tineri, sa faci un pas in dezvoltarea ta personala si nu in ultimul timp sa te distrezi.

Scoala de Vara te vrea implicat!

Cea de-a 11-a editie a proiectului „Scoala de Vara: Romania secolului XXI” este pregatita pentru a isi intampina aplicantii. Cum 2011 este Anul European al Voluntariatului, proiectul este determinat sa atraga cat mai multi studenti care doresc sa faca o schimbare in societatea in care traiesc.  

S-au deschis inscrierile la LEADERS School 8

Reprezentand inca din 2008 punctul de intalnire al studentilor romani din prestigioasele facultati ale Ivy League, precum si din cele nationale, LEADERS School revine in Poiana Brasov, in perioada 31 Iulie - 6 August 2011, pentru a reconfirma succesul si puterea unui stil de leadership autohton, in cadrul celei de-a 8-a editii.    

Consultanta la superlativ la Business Consulting Case Study Event

  Marti, 28 iunie, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a organizat Business Consulting Case Study Event, eveniment in cadrul caruia participantii au fost alaturi de reprezentanti ai companiilor de consultanta de top din Romania si au avut ocazia sa lucreze sub indrumarea celor mai buni profesionisti in domeniu. Castigatorii au obtinut stagii de practica la PWC si Colliers International.    

Cariere in Romania – comunicare si dezvoltare profesionala la Go4Media

  Marti, 21 iunie, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a organizat Go4Media, proiect in cadrul caruia tinerii ce isi doresc cariere in domeniul comunicarii au avut sansa de a interactiona cu reprezentanti de top ai companiilor din acest domeniu.        

Aplica acum la BCCSE! Perioada de inscriere se apropie de sfarsit

Oricine este interesat de o cariera in domeniul consultantei sau managementului strategic are sansa de a aplica la Business Consulting Case Study Event, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 28 iunie la Bucharest Hubb.        

Aplica acum la Go4Media! Perioada de inscriere se apropie de sfarsit

Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica la Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie, la Bucharest Hubb.          

YnterACT proiectul care a reunit nevoia de comunicare si creativitate in randul tinerilor

7 saptamani in care tineri studenti ai diferilor institutii de invatamant superior romanesc au participat la cele 7 Module reunite sub numele de YnterACT.    

Perspective de cariera in domeniul comunicarii in Romania

Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica la Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie, la Bucharest Hubb.