Stiri cariera

Caut Angajator
Primul partener de nationalitate romana la Mazars

Gabriel Sincu a fost numit partener in cadrul Grupului Mazars, fiind primul roman care accede in aceasta functie.  

Descopera-ti Drumul. Workshop-ul de alegere a carierei pentru tineri

Alegerea eficienta a carierei este ingredientul esential pentru a avea o cariera implinita si de succes. In schimb, a nu sti clar ce vrei si incotro sa te indrepti este calea garantata de a-ti sabota propria cariera. Participa la workshop-ul Social Arts. Descopera-ti drumul.

Esti pregatit sa iei cuvantul? Inscrie-te la Oratorica, Editia a II-a !

In perioada 26 februarie - 26 martie 2010, Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG) te invita sa iei parte la primul proiect de oratorie special conceput pentru studenti.

ASER Umanitar 2009
Stiri cariera

Marti, 15 decembrie, ora 19:00, ASER te invita sa participi in club Fabrica la ASER Umanitar 2009

Evenimentul care te invata (aproape) totul despre vizual
Stiri cariera

Stii sa faci un afis? Cu Photoshop cum stai? Pariez ca nici cu web designul nu prea le ai... Ce zici de un workshop intr-un cadru mai special? Si...ce poate fi mai special, decat o sala de informatica a unui liceu? Nu-i asa ca nu te asteptai sa revii pe bancile liceului?

CCOC: mobilitati studentesti si burse private
Stiri cariera

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti organizeaza in data de 9 decembrie 2009 in Sala Senatului din Rectorat conferinta "O lume la picioarele tale! Burse de studiu, burse private si alte oportunitati".

Discover UN
Stiri cariera

Daca vrei sa te familiarizezi cu activitatile agentiilor ONU din Romania si din strainatate, daca vrei sa ai o viziune asupra ceea ce inseamna m...

Case Study 2009 o oportunitate in plus pentru studenti
Stiri cariera

Studentii de la facultatile din toata tara sunt asteptati sa isi dovedeasca abilitatile in fata reprezentantilor unor companii importante din piata economica romaneasca. Pe data de 8 decembrie 2009, la sala Europa din Bucuresti, va avea loc concursul anual de studii de caz “VWI Case Study”

Inscrie-te pe portalul Alumni Deutschland!
Stiri cariera

AlumniPortal-Deutschland.org este un site international ce isi propune sa reuneasca toate persoanele care au lucrat sau studiat in Germania intr-o singura comunitate virtuala.