Conferintele AdRevolution by ADVICE Students

Conferințele AdRevolution by ADVICE Students

Un spot curios, un print excentric, o retea sociala nebuna, un panou pragmatic, un blog tupeist, un eveniment meschin, o inovatie optimista! ADVICE Students le reuneste pe toate pentru tine, timp de 5 zile. Vino la conferintele AdRevolution in perioada 23-27 februarie la Orange Concept Store sa te convingi de importanta ambalajului in care este impachetat un mesaj si a mediilor prin care este transmis acesta. More goodies pe www.adrevolution.ro .

AdRevolution a aparut in urma interesului tot mai ridicat al studentilor pentru lumea publicitatii. De 4 ani exploram impreuna acest domeniu, cautand raspunsuri de la oameni care stiu mai bine cum se impletesc ideile intr-o reclama. Am ales ca in acest an sa discutam despre instrumente si medii de comunicare in advertising. Vom incerca sa punem cap la cap tainele utilizarii mijloacelor de promovare, pentru a descoperi ce inseamna sa trimiti un mesaj frumos impachetat. Asa ca inarmati-va cu foarfece si panglici colorate si fiti gata sa decupati ce-i mai bun din AdRevolution 4.

Luni, 23 februarie - ONLINE DAY
ORA 12:00 - Social Networks & Blogs
ORA 15:00 - Advertising viral

Marti, 24 februarie - OUTDOOR & INDOOR DAY
ORA 12:00 – Outdoor
ORA 15:00 – Indoor

Miercuri, 25 februarie - CONVENTIONAL DAY
ORA 12:00 Radio & TV
ORA 15:00 Print

Joi, 26 februarie - EVENTS DAY
ORA 12:00 Evenimente
ORA 15:00 CSR

Vineri, 27 februarie - INNOVATIVE DAY
ORA 12:00 Innovative in Romania
ORA 15:00 Innovative abroad

ADVICE Students este asociatia studenteasca care, de 7 ani, nu se mai satura de publicitate si de proiecte curajoase, puse la cale de studenti, pentru studenti. ADVICE Students inseamna sa gandesti "revolution", sa vrei sa cunosti lumea, sa iti imaginezi si sa schimbi lucruri simple in ceva maret. Detalii pe www.advicestudents.ro .

Persoane de contact:
Carmen Ghia +0727 343 020
Laura Toma +0721 806 439

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?