Stiri cariera

Caut Angajator
Competitia nationala Robochallenge

Pasiune, perseverenta si intelegenta, cele 3 atuuri ce pun in miscare creaturi autonome intr-o confruntare a orgoliilor. Aceasta este definitia a ceea ce inseamna competitia Robochallenge, dar pentru a va convinge ca aceasta nu este decât o simpla definitie Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, alaturi de Liga Studentilor Electronisti si Echipa ETTI Robochallenge va invita sâmbata,...

PR Tea & AD Cookies prezinta Retro Advertising

Bucuresti, 23 aprilie 2012 –PRIME Romania va invita la cea de-a XXVII-a editie PR Tea & AD Cookies cu tema  „Retro Advertising”. Evenimentul, adresat atat studentilor, cat si celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si al Advertising-ului, va avea loc miercuri, 25 aprilie, ora 18:30,  la Carturesti Institutul Francez.

CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de-a 9-a editie!

Bucuresti, 24 aprilie 2012 – PRIME Romania va invita la o noua editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare dedicata temei „PR pentru Divertisment”intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti. Evenimentul consta intr-o serie de conferinte si workshop-uri care vor aduce in discutie aspecte mai putin cunoscute ale activitatii de Relatii Publice in televiziune,...

Lansare COFFICE- spatiul pentru un business inteligent si eficient

Young Professionals Club (YPC) lanseaza COFFICE, un mix perfect intre o cafenea si un spatiu de birou, oferind cadrul pentru o activitate creativa si eficienta, intalniri si sedinte de business si networking inteligent.

2nd edition Ubi Challenge is started! Play «Brains for Games»!

Are you passionate for programming and game development? Then welcome to Brains for Games, the 2nd edition Ubi Challenge.        

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti - Sambata, 21 aprilie 2012

Access MBA si Access Masters faciliteaza legatura dintre scoli internationale de afaceri de top si candidatii ce doresc sa urmeze un program de Master sau MBA in strainatate. In cadrul evenimentelor de o zi poti sa ai interviuri de 20 de minute cu directorii de admitere si sa primesti consiliere gratuita pentru alegerea programului potrivit obiectivelor tale profesionale.

Care este programul care a crescut gradul de angajabilitate al tinerilor?

Exista o discrepanta semnificativa intre asteptarile angajatorilor si nivelul de pregatire al studentilor care fac primii pasi spre campul muncii si astfel tinerii au fost nevoiti sa se adapteze noilor conditii din ce in ce mai restrictive ale pietei. In cadrul studiului realizat de Fundatia LEADERS in luna martie a anului 2012, 60% dintre participantii celui mai apreciat program de leadership din Romania au declarat...

Toujours Vintage cu Boutique Cliché

Bucuresti, 20 aprilie 2012– PRIME Romania va invita la cea de-a treia editie Boutique Cliché, targ de haine si accesorii vintage dedicat studentilor. Evenimentul are loc duminica, 29 aprilie, la Casa Universitarilor, intre orele 11.00 – 20.00 si se adreseaza tinerilor interesati de haine elegante, unicat, la un pret accesibil.  Prin prezenta editie, targul cu intrare libera urmareste...

Idei de afaceri, oportunitati de networking si invitati speciali la Idea Exchange

Ai o idee inovatoare pe care planuiesti sa o transformi intr-o afacere de succes? Akcees te invita vineri, 6 aprilie la Idea Exchange, evenimentul in care tinerii antreprenori vor avea posibilitatea sa isi dezvolte reteaua de contacte, sa primeasca pareri si sfaturi de la antreprenori si oameni de afaceri consacrati si sa cunoasca potentiali clienti si parteneri de afaceri.  

Concursul de electronica si comunicatii ”Tudor Tanasescu”

In zilele de 30 si 31 martie 2012, la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, a avut loc cea mai importanta întrecere profesionala pentru studentii facultatilor cu profil electronic, de automatica si calculatoare din Romania, Concursul de electronica si comunicatii ”Tudor Tanasescu”.