Stiri cariera

Caut Angajator
Think Strategy organizat de Advice Students

Pentru ca a ajuns la cea de-a patra editie, Think Strategy si-a propus sa abordeze anul acesta managementul si marketingul strategic sub forma unei scoli de strategie. Proiectul doreste sa evidentieze prin discutii, studii de caz si exercitii interactive, rolul fundamental al strategiei in drumul spre succes al unui brand, al unei companii sau al unei campanii.      

BOS te invita in Business Expedition

Te provocam sa iti largesti orizonturile! Depaseste cliseul unde te vezi peste 10 ani? si incepe sa te gandesti la cum vrei sa fii intr-un an.    

Sprijina Romania la concursul international de CSR Citizen Act pana pe 1 martie!
Stiri cariera

Citizen Act este un concurs international pe teme de CSR organizat de Societe Generale. Aflat la a treia editie, concursul isi propune sa sprijine initiativele de responsabilitate sociala ale studentilor din intreaga lume. Astfel, fiecare echipa (formata din trei studenti ai aceleiasi universitati) trebuie sa propuna o idee de proiect de CSR si un plan de implementare a acesteia.

Scoala de Networking

Imbunatateste-ti Cariera, Afacerea si Viata prin Construirea de Relatii Strategice. Bucuresti, 21 Martie 2009 Networking-ul este activitatea strategica de construire a unei retele personale de contacte, prin initierea, dezvoltarea si mentinerea de relatii interpersonale.  

Careers in Europe Event in Berlin

The Careers in Europe Event in Berlin (May 12th & 13th) is a prestigious recruitment forum where multinational companies from all over Europe will conduct one-to-one interviews with carefully selected first-class candidates. On offer are many excellent careers across the continent!