Stiri cariera

Caut Angajator
Recomanda Targul Angajatori de TOP si poti castiga un MacBook
Stiri cariera

Recomanda Targul Angajatori de TOP si poti castiga un MacBook

Afla daca esti admis la o universitate internationala INSTANT
Stiri cariera

Afla la RIUF 2008 ce universitati vei putea aplica printr-un simplu interviu de 10 - 15 minute cu reprezentantii universitatii in care ti se va analiza Formularul de Aplicare, Eseul Personal de Motivare - "Personal Statement" - si orice alte documente mai poti aduce in sprijinul candidaturii tale la un program de studii universitare sau post-universitare internationale.

Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania

Afla din acest articol cum poti avea o aplicare de succes pentru pozitia de Business Developer din Coca-Cola HBC Romania, dar si tips & tricks despre procesul de selectie.

Previziuni privind cresterile salariale in 2008
Stiri cariera

Raportul Hay Group – Previziuni privind cresterile salariale din Romania pentru inceputul anul 2008 Studiile firmei globale de consultanta in managemenrt Hay Group dezvaluie astazi care sunt miscarile salariale in piata din Romania pentru perioada urmatoare si care sunt provocarile din agendele managerilor de HR.

Programul de Management Trainee al Nestl Romania
Stiri cariera

PEOPLE BUILDING BRANDS programul de Management Trainee al Nestlé Romania

Expeditie in HR - 25 28 februarie
Stiri cariera

MESAJ CLAR INTR-O LUME CONFUZA E CLAR ca a mai trecut cu bine o sesiune. E CLAR ca esti cu un pas mai aproape de tinta pe care ti-ai propus-o. Dar esti sigur ca ai facut totul pentru a ajunge acolo unde visezi?

Internship-uri internationale in peste 100 de tari
Stiri cariera

Lucrezi si locuiesti intr-o tara straina pe o perioada cuprinsa intre 2 si 18 luni.

Scoala de dezvoltare personala
Stiri cariera

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte desfasoara, in perioada 3 – 14 martie 2008, a 5-a editie a proiectului Personal Development School. Acesta se adreseaza studentilor din anii I si II, de la centrele universitare din Bucuresti, avand ca scop stimularea dezvoltarii personale si profesionale a participantilor.

AdRevolution - 25-29 februarie
Stiri cariera

In perioada 25-29 februarie, pasionatii de publicitate trebuie sa-si lase loc liber in agenda, pentru ca va avea loc cea de-a 3-a editie a conferintelor AdRevolution, cel mai mare eveniment de profil destinat studentilor.