Cultural ID pune amprenta pe cultura

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociaţie studenţească (Voluntari pentru Idei şi Proiecte) cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP România) plănuieşte să găsească cei mai creativi studenţi, să-i instruiască într-ale comunicării culturale, să le ofere instrumentele şi mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale şi să-i premieze!

Ce inseamna Cultural ID?

Cultural ID este proiect cu totul nou care uneşte sfera comunicării cu fenomenul cultural si constă intr-o serie de traininguri şi conferinţe, studii de caz şi dezbateri asupra culturii şi comunicării culturale.

Proiectul se desfăşoară între 15 şi 24 martie în Bucureşti, în incinta Diverta Magheru.

Douăzeci de studenţi pasionaţi de comunicare şi de cultură se vor aduna, începând cu 15 martie la Bucureşti, pentru a elabora o campanie de promovare a unui produs cultural, iar cea mai bună propunere va fi premiată, existând posibilitatea implementării acesteia. Alături de Departamentul de Comunicare ICR şi agenţiile DC Communication şi Lowe PR, vom încerca să trasăm caracteristicile unor campanii de comunicare cu un obiect pe atât de fragil pe cât este de important.

Această primă ediție dorește să creeze un precedent în domeniul comunicării culturale şi să pună bazele unei comunităţi de comunicatori culturali, manageri culturali şi dezvoltatori de strategii şi politici culturale.

Cum aplic?

Pentru a aplica, trebuie să fii student, să te intereseze cultura şi domeniul comunicării, despre care să ai câteva noţiuni, şi să completezi formularul de înscriere – pe care îl vei găsi pe site-ul: http://www.culturalid.ro/aplica/ – în urma căruia te vom chema la un interviu.

 
 

Avem de gând să vedem ce e de făcut pentru a aduce cultura mai aproape de noi şi vrem să aflăm viziunea ta asupra ei!

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?