Stiri cariera

Caut Angajator
Reveal your talents! Register and play REVEAL by L\'Oreal!

REVEAL by L’ORÉAL is more than just a business game. It is a unique experience that any student who is preparing to embark on a working life is invited to go through, regardless of his/her academic background.

VIP organizeaza cea de-a treia editie a conferintei Student Policy Forum!
British Council in parteneriat cu asociatia studenteasca

British Council in parteneriat cu asociatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte organizeaza cea de-a treia editie a conferintei Student Policy Forum, care va avea loc in zilele de 14 si 15 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei.   

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata

Sambata si duminica, 20-21 octombrie, Sala Palatului va fi locul de intalnire a tuturor elevilor si studentilor romani interesati de studiul international si de oportunitati de dezvoltare personala. Pe parcursul celor 2 zile, cei peste 60 de expozanti din 16 tari din Europa, America si Asia isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in strainatate.  

DaAfaceri ia initiativa! Recruteaza!

Asociatia DaAfaceri da startul recrutarilor de studenti entuziasti si cu initiativa! Completeaza formularul de inscriere pana pe 24 octombrie si poti face parte din echipa daafaceristilor! Nu mai sta pe ganduri, ia initiativa!

Droidcon - eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicatii Android

Pe parcursul a doua zile (2 si 3 noiembrie), dezvoltatorii de Android au posibilitatea sa prezinte aplicatiile lor (in ziua de Barecamp), sa participe la prezentarile speakerilor si a specialistilor de top din lumea Android si sa intre in contact cu tehnologiile de ultima ora prezentate de liderii din industria mobile.  

ProCredit Bank lanseaza Programul Young Bankers

ProCredit Bank ofera celor care doresc sa se specializeze in domeniul bancar un program de training pentru dezvoltarea profesionala si personala - Programul Young Bankers.  

Mituri despre studiul in strainatate - Adevarate sau False?

Se vorbeste frecvent despre studiul in strainatate si despre interesul elevilor si studentilor romani de a merge la o facultate in afara tarii. Informatiile despre acest subiect au devenit mai bogate si mai accesibile, o data cu desfasurarea targurilor de profil (RIUF, cel mai mare targ international de universitati din Romania, va avea loc in curand). Insa, uneori, aceste date sunt contradictorii. Cat de inaccesibil...

5 motive neobisnuite pentru a studia in strainatate

Majoritatea pleaca la o universitate din afara tarii pentru experienta academica, pentru un proces de invatare de o calitate superioara, desfasurat intr-un mediu multicultural. Insa, pe langa acestea, studentii internationali se pot bucura si de facilitati iesite din comun, fie ca este vorba despre coborarea catre sala de clasa pe un tobogan, cursuri despre Harry Potter ori Lady Gaga, fie de un proces de admitere care...

Si tu poti deveni Student of today! Business Organization for Students recruteaza

Esti student in anul I sau II si crezi ca poti fi viitorul Student of today? Daca vrei ca cei trei ani de facultate sa nu se transforme intr-o lunga si plictisitoare asteptare a momentului in care vei lua pentru prima data contact cu domeniul pentru care te specializezi, aplica pana pe 17 octombrie, ora 23:59 pe http://www.bosromania.ro/join si poti face parte din elita BOS.

Cengage Learning lanseaza prima platforma de training online cu profesori din Statele Unite

Cengage Learning, lider pe piata americana de training online, isi deschide o platforma de cursuri dedicata cursantilor din Romania, in parteneriat cu Creative Business Management. Platforma  de training online www.ed2go.com/cbm-pro contine peste 1300 de cursuri in derulare, din domenii precum afaceri, comunicare, fotografie, web design si dezvoltare personala. Cursurile sunt realizate de profesori cu experienta...