Stiri cariera

Caut Angajator
Scoala de Vara FORCE pentru liceeni revine !

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) organizeaza la inceputul lunii august a doua editie a Scolii de Vara pentru liceeni FORCE – proiect care ofera sansa la educatie non-formala elevilor de liceu cu rezultate deosebite si care doresc sa se implice social.  

Specialistii de top PR si Advertising sunt in martie PRoud to ADvertise!

Vrei sa afli ce se intampla cu PR-ul si Adversiting-ul romanesc? BOS te invita sa participi in 29-31 martie la cea de-a patra editie a proiectului “Proud to Advertise”. Invata de la specialisti in domeniu despre necesitatea PR-ului in societatea contemporana, cat si despre succes si creativitate in Advertising.  

Dublu mix: PR TEA & AD COOKIES dezbate campania DONCAFE MIXES

PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, relanseaza pe data de 31 martie, ora 19.00, la ceainaria Green Tea, evenimentul PR Tea, o intalnire relaxata intre studenti pasionati de domeniul relatiilor publice si profesionisti in domeniu, la o ceasca de ceai.

Cultura urbana : din strada in centrul atentiei studentilor la comunicare

PRIME Romania organizeaza dupa 4 ani un nou Congres European de Comunicare in Romania. Sub motto-ul „Invata limba orasului!”, aceasta editie concentreaza studii de caz si conferinte ce au ca tema campanii de comunicare si proiecte axate pe cultura urbana.

Aseriada, un eveniment marca ASER

Pe 24 martie ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania) organizeaza Aseriada, un eveniment ce isi propune sa dezvaluiasca intr-o maniera inedita cei 12 ani de activitate ai asociatiei. Evenimentul se va desfasura la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 18:00, iar printre participanti se vor numara alumni, parteneri si colaboratori.        

Kraft Foods sustine angajatii cu potential si ii indruma spre cariera potrivita

Kraft Foods Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata cafelei si a ciocolatei, sprijina angajatii in construirea unui cariere de succes si acorda o mare atentie planificarii si administrarii acesteia.    

Aim for Your Future! Experienta in cariera incepe din facultate!

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti organizeaza in data de 24 martie 2010, incepand cu orele 14.00, in Sala Senatului din Rectorat conferinta "Aim for your future! Experienta de cariera incepe din studentie!".      

Cultural ID pune amprenta pe cultura

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociaţie studenţească (Voluntari pentru Idei şi Proiecte) cu sprijinul Institutului Cultural Român. Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP România) plănuieşte să găsească cei mai creativi studenţi, să-i instruiască într-ale comunicării culturale, să le ofere instrumentele...

Primul contact al studentilor cu piata bursiera

In perioada 22 martie - 1 aprilie va avea loc cea de-a 2-a aditie ASER Invest, eveniment destinat studentilor intersati de domeniul bursier. Vino sa descoperiri domeniul investitiilor alaturi de unii dintre cei mai buni specialisti din domeniul bursier si calea spre o cariera de succes.    

Find your international Masters or PhD!

The QS World Grad School Tour – the prestigious international Masters and PhD fair - will be held in the Intercontinental Hotel - Bucharest on Saturday 20 March 2010 from 14h00 to 17h00.