Stiri cariera

Caut Angajator
BOS te invita in Business Expedition

Te provocam sa iti largesti orizonturile! Depaseste cliseul unde te vezi peste 10 ani? si incepe sa te gandesti la cum vrei sa fii intr-un an.    

Sprijina Romania la concursul international de CSR Citizen Act pana pe 1 martie!
Stiri cariera

Citizen Act este un concurs international pe teme de CSR organizat de Societe Generale. Aflat la a treia editie, concursul isi propune sa sprijine initiativele de responsabilitate sociala ale studentilor din intreaga lume. Astfel, fiecare echipa (formata din trei studenti ai aceleiasi universitati) trebuie sa propuna o idee de proiect de CSR si un plan de implementare a acesteia.

Scoala de Networking

Imbunatateste-ti Cariera, Afacerea si Viata prin Construirea de Relatii Strategice. Bucuresti, 21 Martie 2009 Networking-ul este activitatea strategica de construire a unei retele personale de contacte, prin initierea, dezvoltarea si mentinerea de relatii interpersonale.  

Careers in Europe Event in Berlin

The Careers in Europe Event in Berlin (May 12th & 13th) is a prestigious recruitment forum where multinational companies from all over Europe will conduct one-to-one interviews with carefully selected first-class candidates. On offer are many excellent careers across the continent!

LEC - Grupe noi pentru cursurile de Java, Excel, PHP si HTML

PHP, Java, .NET , Javascript sau poate Project Management si Presentation Skills. Suna a materii noi in orarul deja incarcat?