Stiri cariera

Caut Angajator
Lungul drum de la initiativa la reusita, vineri, la TEDxBucharest

In doar 5 zile scena Bucurestiului va gazdui 13 minti inspirate care vor arata cum au parcurs drumul de la idee la initiativa si apoi la vis transformat in realitate. In cadrul TEDxBucharest, eveniment ce va avea loc pe 16 octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti, fiecare vorbitor va impartasi intr-o sesiune de 18 minute o parte din pasiunea sa pusa in slujba schimbarii.

TEDxBucharest s-a incheiat, Romania merge mai departe

La ora 24:00, vineri, 16 octombrie 2009, s-au stins luminile in Centrul National al Dansului, dupa evenimentul TEDxBucharest. 13 vorbitori de pe 3 continente au adus in fata audientei de peste 120 de fani TED nu numai simple idei, ci o noua perspectiva asupra potentialului Romaniei.

Regulamentul campaniei promotionale [Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G] - 25 octombrie - 30 noiembrie 2009
Stiri cariera

Regulamentul campaniei promotionale "Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G" 25 octombrie - 30 noiembrie 2009

Heineken International Graduate Programme

The 18 month International Graduate Programme is your chance to make an impact from day one. Once on board you will enjoy responsibility, development opportunities, training, coaching, travel and an environment that both stimulates and rewards.

Regulamentul campaniei promotionale [Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G] - 2 aprilie - 30 mai 2010
Stiri cariera

Regulamentul campaniei promotionale "Recomanda Angajatori de TOP si castiga un iPhone 3G" 2 aprilie - 30 mai 2010

Strategii pentru Succes - Workshop-ul de Dezvoltare a Carierei pentru Tineri

Toate lectiile esentiale pe care le-am invatat despre succesul in cariera, le vei descoperi la workshopul „Strategii pentru Succes” si vei intelege cum exact se aplica pentru cariera ta. „Strategii pentru Succes” este un program de dezvoltare a carierei pentru tineri, marca Social Arts. La acest workshop de 1 zi vei afla:

Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro (editia 2010)
Stiri cariera

Ce este? In perioada 17 iunie - 15 august 2010 pe HiPo.ro va avea loc un concurs ce iti ofera sansa ca in schimbul completarii peste 50% a CV-ului tau sa castigi premii si sa beneficiezi la maxim de oportunitatile HiPo.ro. In plus odata ce vei avea creat un CV bine completat pe HiPo.ro poti aplica la zeci de joburi in companii de top.