Stiri cariera

Caut Angajator
VIP cauta potential. Ofera dezvoltare

Voluntari pentru Idei si Proiecte se pregateste pentru o noua generatie. In perioada 1-20 octombrie, va avea loc recrutarea de toamna, timp in care va cauta atent si temeinic cei mai valorosi potentiali membri. Pentru ca VIP crede in oameni si in pasiunile lor, se angajeaza, pe viitor, sa transforme potentialul in exceptional.

Numarul aplicantilor pentru un ONG studentesc creste cu aproximativ 15-20 ppc anual

O asociatie studentească cum este PRIME Romania, atrage in fiecare an peste 200 de studenti in procesul de recrutare, iar numarul este unul în continua crestere, desi asociatia este una nisata.

AIESEC University - viziunea unui proiect de succes

  AIESEC Bucuresti da startul pe 20 septembrie unei noi editii a proiectului AIESEC University, care iti va oferi o perspectiva de ansamblu asupra oportunitatilor de cariera din diverse arii.      

Centrele de consiliere fata in fata cu angajabilitatea

Reprezentanti ai centrelor de consiliere din universitati se intalnesc in perioada 14-16 septembrie 2010, la hotel Trianon intr-un eveniment marca Link Education And Practice pentru a dezbate problemele, provocarile, dar si solutiile in ghidarea studentilor in ceea ce priveste parcursul lor academic si profesional.  

Solution 2010, Bran Conferinta ta internationala pentru antreprenoriat social

Comunitatea roPot anunta 2 saptamani pentru aplicari la conferinta Solution 2010 din Bran, Romania.  

Startup Days - castiga 20.000 de euro pentru dezvoltarea business-ului tau online

  Sambata, 28 august 2010, se da startul celei de-a doua editii Startup Days.  

The Leap - program de dezvoltare personala (9 octombrie 2010)
Stiri cariera

The Leap - cel mai puternic program de dezvoltare personala, focalizat pe transformarea atitudinii si a vietii.

Scoala de Vara PC World Technology Tour

  Cea de a III -a editie a Scolii de Vara PC World Technology Tour isi va deschide portile in perioada 29 august- 2 septembrie la Nisipurile de Aur, Bulgaria.    

Cum a fost la Seminarul de Comunicare Interculturala?

Sambata, 31 iulie 2010, a avut loc Seminarul de comunicare interculturala, organizat de Catedra de Limbi si Literaturi Germanice, in colaborare cu Casa de Cultura Friedrich Schiller. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Proiectului European Leonardo da Vinci de comunicare interculturala.

Web In Progress HP Contest

  Win the chance to learn, work & have fun @ HP!!! Web In Progress... HP Software Contest. Learn from, be coached by & have fun with HP experienced professionals.