Stiri cariera

Caut Angajator
Esti Good to Go?

Anul acesta se implinesc sapte ani de cand Good to Go, scoala nationala de antreprenoriat marca Business Club, club al VIP Romania, aduce impreuna cei mai buni studenti cu spirit antreprenorial si ii pune in legatura directa cu cei mai de succes oameni de afaceri ai momentului, atat din Romania cat si din strainatate.        

Scoala de strategie in comunicare Think Strategy

Think Strategy, singura scoala gratuita de strategie in comunicare, a ajuns la cea de-a sasea editie. Anul acesta, cele 13 workshop-uri din intervalul 4-15 aprilie isi propun sa dezvaluie drumul strategic din spatele unei lansari de produs.      

BOS te invita sa-ti transformi pasiunea pentru film in business

Esti student? Mai mult, esti pasionat de filme si interesat de business-ul romanesc? Business Organization for Students vine cu raspunsurile potrivite tuturor curiozitatilor tale si te invata sa-ti transformi pasiunea in business!  

AEGEE-Bucuresti te trimite intr-un Summer University

AEGEE-Bucuresti are anul acesta o perioada de recrutari mai speciala. Studentii se pot inscrie pana pe 20 martie pe site-ul aegee-bucuresti.ro si pot avea ocazia de a aplica la un Summer University (SU).      

Google is recruiting for the Online Media Associate Program

Google is recruiting recent and experienced graduated for the Online Media Associate Program (OMAP). The program offers and introduction to managing business operations with some of the most innovative products on the market.

Conferinta ACCA: Regandirea afacerilor - plus-valoare in functia financiar-contabila

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) va sarbatori cinci ani de la deschiderea biroului sau din Romania, pe 30 martie 2011, prin organizarea unei conferinte profesionale la nivel inalt: Regandirea afacerilor - plus-valoare in functia financiar-contabila.

internshipin.ro - liantul dintre studenti de top si companii inovatoare

Ambitionati sa ajute tinerii in formarea lor profesionala, precum si companiile in integrarea eficienta a resurselor umane, patru tineri romani au creat proiectul internshipin.ro

Romanian International University Fair 2011

  Romanian International University Fair – RIUF va avea loc pe 12-13 martie la Bucuresti, pe 15 martie la Timisoara, si pe 17 martie la Iasi.    

Carevasazica se fac prezentarile

Organizatia studenteasca VIP Romania isi lanseaza in 16 martie propria publicatie destinata studentilor, ce urmeaza sa fie distribuita gratuit in facultatile din Bucuresti: Ziarul Carevasazica.

YnterACT proiectul ce reuneste nevoia de comunicare si creativitate in randul tinerilor

  Asociatia studenteasca AEGEE-Bucuresti organizeaza cea de-a treia editie a proiectului de comunicare interactiva YnterACT care va avea loc intre 17 martie si 5 mai.