Stiri cariera

Caut Angajator
„Un Colind Pentru Un Zambet!” - a VIII-a editie a balului de caritate organizat de TEACHING
Stiri cariera

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” organizeaza balul caritabil „Un Colind pentru Un Zambet!”, editia a VIII-a. Vino impreuna cu prietenii, joi, 12 decembrie 2013, in Club For Fun, incepand cu ora 20:30 si vei avea parte de o seara de neuitat! Vei putea participa la concursuri atractive, vei asculta muzica buna, vei dansa si te vei distra cat pentru tot anul.

Peste 1000 de joburi la Angajatori de TOP Iasi!

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata (8-9 noiembrie), la Hotel Traian. Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000...

In curand incepe cel mai mare targ de cariera din Iasi - Angajatori de TOP

Dupa o editie de succes in Bucuresti, cu 15.000 de vizitatori si 90 de companii,  targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Iasi in perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian. In cadrul evenimentului din aceasta toamna vor fi prezenti 30 dintre cei mai activi angajatori din Iasi  si estimam ca vor participa 5000 de profesionisti si studenti in cele doua zile.    

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti - Sambata, 2 noiembrie 2013

Conform Financial Times, absolventii cursurilor de zi din cadrul programelor MBA din top 100 se pot astepta la o crestere salariala de 111% in trei ani de la finalizarea studiilor.

PMdays 2013 - Be a better project manager!

On 7 and 8 november 2013 we invite you to attend the largest Project Management conference in Romania. Learn from international experts how to improve your soft skills and hard skills in project management.  

Au inceput inscrierile pentru cea de-a 3-a editie Career Innovation Week

In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovaton Week.  Proiectul cuprinde conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking , Sales & Marketing , Research & Engineering , IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti, evenimentul Career Innovation...

Programe de internship la Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si pe 8-9 noiembrie in Iasi, la Hotel Traian, are loc targul de cariera Angajatori de TOP. In cadrul evenimentului vor fi deschise cateva mii de pozitii si sunt asteptati 20.000 de profesionisti si studenti. Pe parcursul celor doua zile de eveniment, tinerii se pot informa cu privire la programele de internship si management trainee deschise de companiile...

Cursuri de AutoCAD, Inventor si CNC pentru studenti
Stiri cariera

Pana la data de 15 noiembrie ai posibilitatea sa te inscrii la cursurile organizate de catre Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” in cadrul celei de a X-a editii a Centrului de Training Tehnic.

Un proiect despre leadership pentru tinerii din București AIESEC Academy School of Leadership
Stiri cariera

Peste 100 de studenţi dornici de a participa la workshop-urile oferite de companiile Nestle, INTACT Media Group , ACCA, Ortec, Allianz Ţiriac şi Colliers International,  în domenii precum IT, marketing, PR, finanţe, au fost prezenţi în Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice, București,  pentru a-i cunoaşte pe viitorii lor mentori şi pentru a-şi...

Economia Uniunii Europene si iesirea din criza
Stiri cariera

Asociatia Europeana a Studentilor in Drept ELSA - Filiala Iasi alaturi de Centru de informare Europe Direct Iasi va invita sa luati parte la dezbaterea intitulata ,,Economia Uniunii Europene si iesirea din criza”, in data de 4 noiembrie 2013, orele 12:00-14:00 , in  Amfiteatrul I.1 din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi .