Stiri cariera

Caut Angajator
Banca Centrala Europeana va angaja in urmatorul an 1.000 de specialisti

Banca Centrala Europeana cauta bancheri, jurnalisti, contabili sau experti IT care sa ocupe posturile scoase la concurs. Pana in martie se vor ocupa 400 de posturi, iar pana in noiembrie vor fi angajati un numar de 1.000 de specialisti.      

Go Green in the City 2014 - Schneider Electric competition

Schneider Electric invites you to the definitive global student competition for green energy solutions. Enter for the chance to revolutionize energy management and gain unique insight into one of the leading global energy management companies in the world.   

Se lanseaza prima competitie nationala de programare JAVA din Romania

Oracle Academy, in parteneriat cu Junior Achievement Romania, da startul la prima competitie nationala de programare JAVA - "Solutii JAVA inteligente pentru beneficiul comunitatii noastre". Inscrierile incep din data de 10 ianuarie.  

Oportunitate de bursa (3000 Euro) prin programul Scholar - Leader al GE Foundation

GE Foundation invita si anul acesta studentii sa se inscrie in competitia Scholar – Leader,  care le poate aduce burse in valoare de 3.000 Euro. Acest program ofera suport financiar si vizeaza dezvoltarea abilitatilor de lider ale studentilor, pentru a crea o noua generatie de lideri la nivel international.

Serviciul de consultanta online Google te poate ajuta sa te pregatesti in cariera

Gigantul Google a lansat la sfarsitul anului care tocmai s-a incheiat un serviciu online de consultanta, prin intermediul caruia utilizatorii pot primi sfaturi de la profesionisti in diverse domenii, gratuit sau in schimbul unei taxe: Helpout.

1 din 10 firme va face angajari in primul trimestru din 2014

In primele 3 luni ale anului 2014 doar 1 din 10 firme va face angajari. In aceeasi masura, 10% dintre angajatori prevad reduceri de personal, in timp ce 78% dintre acestia nu anticipeaza nicio schimbare in numarul angajatilor. Datele subliniaza, astfel, o relativa stabilizare a pietei fortei de munca pentru primul trimestru al anului viitor.

Principalele facultati din Romania care te ajuta la angajare

Desi diploma de absolvire a devenit din ce in ce mai irelevanta pe piata muncii, in lipsa experientei exista totusi cateva universitati care sunt mai apreciate de catre recruiteri. Afla care sunt acestea.        

Evensys pregateste JSCamp Romania 2014

Analizand tendintele de web design si front-end development, Evensys a creat o noua conferinta pentru practicieni: JSCamp Romania, care va avea loc pe 3 iunie 2014 si va reuni experti Java Script locali si internationali.

Competitie de solutii JAVA pentru studenti

Junior Achievement Young Enterprise organizeaza o competitie de solutii JAVA dedicata comunitatii tale. Identifica o solutie folosind o aplicatie interactiva JAVA care va duce la o mai buna functionare a scolilor, universitatilor sau afacerilor locale. Inscrie-te pana pe 25 martie 2014 si ai ocazia sa castigi premii substantiale.      

Companiile de tehnologie - cel mai inalt nivel de angajabilitate din ultimii doi ani

Companiile de tehnologie au inregistrat cel mai inalt nivel de angajabilitate din ultimii doi ani, iar jumatate dintre acestea isi propun sa angajeze si in 2014. Afla mai multe despre evolutia pietii si despre parerea angajatorilor.