Stiri cariera

Caut Angajator
Start pentru prima editie Culture Shop

In perioada 14.11.2011 – 11.12.2011, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri invita studentii sa experimenteze o cultura diferita intr-un mediu interactiv, prin intermediul proiectului “Culture Shop” aflat la prima editie. Pe parcursul acestor 4 saptamani, participantii vor beneficia de o serie de workshopuri de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri, si multe...

21 de generatii de lideri se intalnesc la Romanian Youth Leadership Forum 2011!

AIESEC Romania celebreaza 21 de ani de schimbare pozitiva in societate in cadrul celei mai mari conferinte de leadership din Romania ce va avea loc intre 24 si 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Liga Studentilor Electronisti va invita la piesa Stapanul Ciolanului

    Liga Studentilor Electronisti alaturi de Compania Teatrala „VOUA” va asteapta luni, 5 decembrie, ora 20:00, sa ne bucuram impreuna de cadoul de Mos Nicolae , o piesa de teatru plina de umor, in propria sala de teatru, Sala de Festivitati a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti - Sambata, 19 noiembrie 2011

Access MBA si Access Masters faciliteaza legatura dintre scoli internationale de afaceri de top si candidatii ce doresc sa urmeze un program de Master sau MBA in strainatate. In cadrul evenimentelor de o zi poti sa ai interviuri de 20 de minute cu directorii de admitere si sa primesti consiliere gratuita pentru alegerea programului potrivit obiectivelor tale profesionale.

PRIME Maraton, un eveniment de bonton

Asociatia studenteasca PRIME Romania anunta cea de-a treia editie PRIME Maraton, care va incepe sambata seara, 12 noiembrie, ora 22:00 si va continua pana duminica dimineata, ora 07:00, in cafeneaua Hobby Caffe & Shop (str. Jean L. Calderon, nr. 58). Toti cei interesati vor putea participa la workshop-ul nocturn ce are ca tema promovarea designerilor romani.    

BI Norwegian Business School is visiting Romania and wants to meet you!

BI Norwegian Business School is Norway’s second largest educational institution, and one of the largest business schools in Europe. Research is the school’s key strength. Meet us at RIUF to find out more about our wide range of educational programmes taught in English: Bachelor, Masters of Science, PhD and Executive MBA programmes.

21 de generatii de lideri se intalnesc la Romania Youth Leadership Forum 2011!

AIESEC Romania celebreaza 21 de ani de schimbare pozitiva in societate in cadrul celei mai mari conferinte de leadership din Romania ce va avea loc intre 23 si 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucuresti. 

RIUF, mai mult decat un targ de universitati

RIUF, Romanian International University Fair, cel mai mare targ de universitati internationale din Romania isi deschide portile pentru vizitatori in acest week-end la Bucuresti si marti, 25 octombrie la Cluj. Printre universitatile participante se numara: Princeton University, King’s College London, Coventry University, Tilburg University, Halmstad University, Central European University si multi altii.      

Vrei sa urmezi un program international de master ? Vino la QS World Grad School Tour Bucuresti

QS World Grad School Tour, targ de oferte educationale la nivel de masterat si doctorat, se va desfasura din nou la Bucuresti, pe data de 26 octombrie 2011, la Athénée Palace Hilton Hotel. Evenimentul aduce fata in fata studenti si reprezentanti ai universitatilor de top din intreaga lume, printre care se numara London Business School, IE, HEC Paris, University of Reading si EMLYON.

Legea Atractiei - Mike Dooley din filmul The Secret vine pentru prima data in Romania

MIKE DOOLEY, unul din protagonistii celebrului film "THE SECRET" si autor al best-sellerului "Infinite Possibilities: The Art of Living Your Life" vine in premiera la Bucuresti pe 3-4 Noiembrie 2011, la Rin Grand Hotel.